Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 00:23:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem veka..  (Pročitano 4358 puta)
14. Maj 2006, 13:23:47
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Zasto dvoje normalnih I dobrih ljudi ne mogu da imaju normalne makar drugarske odnose, lepo nam je zajedno I sve.. ali nasi razgovori su opterecenje, ja hocu sa njom ozbiljnije a  ona sa mojim drugom… I stalno potenciramo te 2 razlicite stvari, sada ne pricamo ali opet cemo mozda cemo probati opet da eksperimentisemo.. ali ja sada ne mogu sve I da ona hoce, osecam se neprijatno sa drugom nisam kao pre, sta ako je on voli a nece zbog mene, to me ubija…. Vise I u grad ne idemo zajedno, slabije se vidjamo…
I jos  niz stvari, idemo zajedno u razred provodimo 6-7 sati zajedno.. podelili smo razred Smile devojcice mene ne simpatisu a nju decaci I tako sve u krug…..popizdio sam evo pocela je I na burek dolaziti jedino mesto gde sam mogao pobeci od svega ali ona je ovde Smile, e jos da pocne da ide na utakmice e onda Smile..mislim nije mi krivo sto dolazi hvala bogu pametna je.. ali ne mogu da podnesem da bukvalno porucujemo jedno drugom stvari preko glupih postova I besmislenih lyricsa…

eto tako sta mislite, sta da se radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
Znas sta? Batali ti nju. SIguran sam da u tvom odjeljenju ima i drugih koje su ljepse od nje. Ako pokazes slabost i ako stalno insistiras na nekoj vezi sa njom samo ces je udaljiti od sebe. Opusti se. Tako ces ti nju zainteresovati (ako treba da se desi nesto desice se). A sto se tice njenog prisustva na bureku ako bude procitala ovu poruku neka zna:

S kojim imenom
S kojom besidom
Bi ovu jubav krstija
I ko bi normalan
Ko bi nasmijan
Ovakvu tebe trpija
I to triba znat
Ti daješ prazno tilo
Ali dušu nemoš dat
I nije lako bit
I svetica i kurba
Sve po potribi
Kako se namisti
U taj čas
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Cognito, ergo sum!

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@darko582  e bas ti hvala  Smile bas si me lepo onako procenio lol, salim se, naravno svako ima svoje misljenje.
Mrly, ma oboje smo pametni da se izdignemo iznad toga i bar da se po forumu ne svadjamo. To sto sad ne pricamo, mislim da ce pomoci i tebi i meni. Jednostavno, kada smo u kontaktu, uvek dalje i dalje nastavljamo temu o nama a to je off topic, vec smo konstatovali. Sto se tice Slobe, bicete vas dvojica ok, ja bih htela da opet sve bude kao ranije, ali prosto ne mogu da se oduperm. Eto, ja pokusavam da njega zaboravim, da mu se ne javljam, ali sta da radim , jace je to od mene. A ti ne brini, jer vi ste super drugovi, nece on tebe "prodati" , ne brini. Tako da, jedina ja cu izaci kao gubitnik, ali nema veze, pomirila sam se sa tim. A sto se tice mog dolazenja na burek, sam si me pozvao, meni je ovde super, ali eto, ako ti ne zelis da ja pisem ovde, nema problema, spremna sam da ti ispunim zelju.
IP sačuvana
social share
Sine dolore non vivitur in amore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eeee, moj @mrly !!!!

Sve su takve kad su mlade, prolazi im najlepsa mladost po principu "guske u magli" I ja sam imao slicnu ljubav kao srednjoskolac, bili smo zajedno oko tri meseca, ali se jadno zavrsilo. Dok su mlade dizu nos a kad su starije postanu sebicni gadovi, u tome im i prodje zivot, pa se kao starice kaju i raduju tudjoj nesreci.

@jelenabns
Recimo da je tebi @mrly nebitan, nadam se da imas nekog drugog koji ti ulepsava mladenacke dane i pruza kao zenskoj, a mudrovanje cuvaj za dane kad ces biti starica.

Mi smo na ovom svetu prolazna prasina koja je u stanju da dohvati poneku zvezdu, a to radis kad si dovoljno mlad!

U potpisu - srednovecni namcor!  Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Nemojte pogresno da me shvatite, ali jeste li vi normalni, ili nas samo zajebavate? Ne pricate uzivo, ali na Bureku kao korespondirate. Ne znam za druge ali ja osecam kako mi rastu usi. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Cognito, ergo sum!

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hahaha, joj ja tamo po drugim temama pokusavam da nadjem nacin da savladam nervozu, a zapravo bas citanje ovih ovde postova je najbolji lek da se nasmejem.  Smile

@Imaginelo  ja ne znam, da li je tebe neka u mladosti zeznula ili nesto slicno, al zaista ne kontam zasto svi redom mene okrivljuju i ja ispadam najgora u celoj ovoj prici  Smile

@Fahrenheit pricali smo nas dvoje danas i na msn, cak sam mu i sms poslala, znaci putem svih medija komuniciramo, ali uzvio no no. Zezam se, uglavnom mislim da je problem veka resen. Mrly je pricao sa svojim drugom, tj tim deckom koji se meni svidja, i decko mu je lepo rekao da se ne lozi na mene, da mu se ne svidjam i da ga smaram, pa prema tome, oni su i dalje ok drugovi, a ja sam skontala, da je vreme da zatrpam negde duboko tu moju neostvarenu zelju i tog famoznog druga, koji, sada kad realno pogledam i nije vredan svega ovoga (a mozda samo sebe tesim Smile)
Uglavnom, eto, resili smo problem, mrly je mene uspesno preboleo, ja cu valjda isto tako tog njegovog druga, i na srecu svih vas, prestacemo da vas smaramo ovim nasim problemima.
Eto ja se izvinjavam ako vam je dosadilo da citate ove nase pubertetske gluposti  Smile
IP sačuvana
social share
Sine dolore non vivitur in amore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@jelenabns

Da, da, uvek zenska zezne frajera, nijedna zena svoje greske i zablude nece priznati, dva apaurina da bi mogla da zaspi, konacni rezultat zeznjavanja frajera.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Imaginelo
Smile

devojka je ok napisala to sto je imala...
uostalom kao i mrly......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ja se uopste ne ljutim, samo imam priliku da u svom kraju vidjam nekadasnje "strava ribe" koje su naravno zezale frajere, pa ih i sad ponekad vidim, gde su i sta su. Cisto da mladje cure malo opomenem, bez namere da vredjam (malo u postovima preteram sa ciljem da budem jasniji)
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 00:23:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.