Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem u vezi Nokie 6670  (Pročitano 1276 puta)
11. Avg 2005, 04:12:02
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Juce sam kupio ovaj telefon i imam nekoliko problema:

1) Ortak mi je MMS-om poslao sliku "preko" koje je isla muzika. Muziku sam najnormalnije cuo a slike nije bilo, odnosno bilo je nesto sto se ne moze nazvati slikom, ne znam kako da vam opisem, kao neke crno-bele fleke, recimo. I to samo dok je slika u poruci, kada je snimim u folder i udjem u isti, dok vidim sve slike koje imam u tom folderu tako da sa leve strane u malom prozorcicu vidim PREVIEW slike, ona izgleda normalno ali kada je uvelicam ponovo bude onakva kako sam opisao. To se isto dogodilo i kada mi je sestra poslala sliku, doduse ta slika je bila WBMP formata a ortakova je mislim bila JPG, ukoliko to ima neke veze. Posle mi je ortak preko BT-a poslao neke slike koje normalno izgledaju.

2) Tu muziku koju mi je ortak poslao sam ja hteo da posaljem sestri odmah, znaci cim sam primio poruku, medjutim dobio sam obavestenje "Can not send copyrighted file" (???), tako nesto . Onda sam od ortaka dobio jos neku muziku i ponovo sam dobio istu poruku kada sam sestri pokusao da je posaljem .

3) Onda mi je ortak poslao jednu MP3 pesmu i ja kao da probam da je njemu posaljem nazad, da vidim da li ce to da radi, kad' ono dobijem poruku DA NE PODRZAVA TAJ FORMAT a kada mi je sestra kasnije poslala MIDI fajl i kada sam ja hteo njoj da posaljem isti fajl nazad da proverim, ponovo sam dobio istu poruku! Tacnije, prijavi: Unable to insert. Object format not suported. Restartovao sam telefon i opet isto. To se desi i kod MIDI fajla i kod MP3 fajla koji telefon prijavi kao AUDIO/MPEG.

O cemu se radi?
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Jingle bells!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
mob
Nokia 6670
opa cupa. Ja sam eto kupio mob jedan dan pre tebe, i danas sam sa dva ortaka eksperimentisao oko bluetootha.
Ocigledno odbija da posalje muzicke fajlove, jer su kopirajtovani na neku foru... moze se reci da sam ovim prilicno frustriran, ali ima resenja za slanje na Symbian telefone... instaliras ZipMan, spakujes pesmicu u .zip fajl, i tako je posaljes. Provereno radi Smiley

inace, fon me odusevljava, posebno kad sam skinuo hrpu programa/igrica za njega ;D Smiley Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
save   ,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,
the   °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤°
marmots   °`°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`
!!!   °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤°
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 3G
Imam Nokiu 6670 nekoliko meseci (citaj: nasao sam joj skoro sve fore Smile), pa da pomognem:

1. Sto se tice Copyrighted fajlova: resenje nemoz biti jednostavnije - istalirajte ProfiMail, koji u sebi ima file browser - ProfiExplorer. Ovaj programcic salje sve preko BT-a bez problema.
2. MMS je za mene donekle nepoznanica, zato sto koristim mail za slanje, pa ga preporucujem. Mislim da i 063 i 064 imaju za sve korisnike mail (brojtelefona@operater.nesto) koji radi i sa nokijinim mailboxom OK. Konkretno nisam imao problem sa citanjem MMS-ova kao Ogi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Ok to za zastitu, to je sve u redu, vidim da Nokia to ima (pise cak i u uputstvu) ali vise me kopka to sto nije hteo da posalje melodiju na drugi telefon porucivsi da ne podrzava format (MMS-om). Mozda preko MMS-a moze da salje samo SP-MIDI format (jer mi kada pokusam da posaljem fajl sa tim formatom kaze da je copyrighted, sto znaci da je verovatno format ok (jer kapiram da nije, odmah bi mi to javio, odnosno verovatno prvo proverava format fajla pa onda tek da li je zasticen)) !??

@Grinja   Zar moze MMS-om da se salje ZIP ? Cak i da moze, kako onda taj neko ko mozda ni nema Symbian, znaci ni ZipMan?

Kako instaliras programe, je l' preko PC Suite-a? Ja jos nisam ni povezao telefon na kompjuter, sutra cu, ne znam ni kako to izgleda. Citao sam da kompjuter prepoznaje telefon kao pokretni drajv, e samo mi nije jasno da li moram da  koristim PC Suite za instalaciju ili ne.

@Mus510   Ok, instaliracu. Smiley Valjda cu da ga nadjem.
Objasni mi molim te kako funkcionise mail preko mobilnog!
Ali, opet isto pitanje kao i Grinji, ne mogu da saljem mail nekome ako nema telefon koji to podrzava tako da to ipak nije adekvatna zamena za MMS.

I znaci tebi nije do sada prijavio da format fajla nije dobar i da zato ne moze da posalje?
Ukratko, da li si uspeo da posaljes nekome muziku preko MMS-a?

Koji je dobar program za koriscenje MMS-a? CoolMMS, je l' taj najbolji?
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Imam jos nekoliko nejasnoca:

1. U MISSED CALLS, dobijam BROJ telefona sa kojeg me je neko zvao, ne i ime, iako se taj neko i taj broj nalaze u imeniku. Zasto?

2. U TOOLS > MANAGER se nalaze fajlovi koji su "fabricki" instalirani na telefon. Medju njima je i fajl PICTURES cije detalje ne mogu da vidim, odnosno kada kliknem na VIEW DETAILS nista se ne desi a usput, nemam nikakve slike na telefonu. O cemu se radi? Gde su te slike i zasto ne mogu da procitam detalje (kada pogledam detalje drugih fajlova vidim da pise INSTALLED)?

3. U MEDIA imam IMG. PRINT, PICTURES i IMAGE EDITOR. Kada kliknem na IMG. PRINT, na sekund se pojavi PRINT PREVIEW i odmah nakon toga vrati me u meni, kada kliknem na PICTURES, otvori mi slike koje trenutno imam u telefonu (neke koje sam prebacio BT-om) i onda tu levo imam kvadratic u kojem mogu da stikliram sliku. Sta dobijam time, za sta to uopste sluzi? I treca aplikacija je IMAGE EDITORm kada kliknem na nju pise LOADING IMAGE i posle nekoliko sekundi me vrati u meni. O cemu se radi? Plasim se da mi softver nije ispravan ili tako nesto.

4. U QUICKOFFICE imam POINT, SHEET I WORD. Cini mi se da oni uopste ne rade, kada udjem u WORD pise mi NO DATA a kada kliknem na OPEN nista se ne desi. Slicno je i kod POINT-a i SHEET-a s' tim sto tu mogu da BROWSE-ujem fajlove a recimo kada probam da nadjem file pomocu FIND, nista se ne desi, samo me vrati u meni. Sta se bre desava?  :x

Molim vas da proverite da li je tako i kod vas.
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Jingle bells!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
mob
Nokia 6670
Evo i nekih odgovora:

1. Quick office moze samo da OTVARA doc, xls i ppt fajlove, i to prilicno lose, a ne i da ih pravi... sto ovaj program cini jako budjavim Smile

2. MMSom koliko ja znam moze da se salje bilo sta... a rekoh da je zip resenje za symbian telefone, jer na njih mozes da instaliras zipman Smiley

@mus: fala Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
save   ,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Ja nabudzio skoro 300 midi melodija, i kada sam hteo da udjem u Gallery a ono spoooooooooro, treba mu 10-15 sekundi da otvori, pa onda ucitava i kada ulazi u podfolder, cak i kada izlazim iz njega tako da to definitivno tako nece da moze. Smiley Sve to od starta snimam na memorijsku.

Da li brze pristupa memoriji na telefonu mozda?
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Jingle bells!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
mob
Nokia 6670
????!??! sta ce ti 300 midija???? ja imam TRI i savrseno me dobro sluze, a telefon je brz ko zmaj Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
save   ,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Pa znas kako je kada se dete primi na novu igracku...
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Jingle bells!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
mob
Nokia 6670
heheh Smiley

meni pricas Smiley)

mada, ja se bavim pretrpavanjem memorije aplikacijama i igricama Smiley

inace, skini Legacy, evo igram vec 2 sata i ne mogu da prestanem Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
save   ,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.