Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Moj hobi su putovanja,psi ,zastita zivotinja ( i naravno uvek ispocetka i politika,ali ovo ostavljam po strani).
Topike o putovanjima sam sinoc malo prostudirala da bih shvatila da se svi topici sastoje od uhhhh,ahhhh, neki besmisleni smajliji ,nema nikakvog interesovanja da bilo ko na tim topicima o bilo cemu pishe.
Mozda je admnima,vlasnicima foruma moguce da jednostavno ili brishu te besmislice ili da jednostavno ukinu te PDF-ove.
Ja uglavnom pishem o putovanjima ( zanimljive su moje reportaze jer se radi o ekstremnim i neobicnim delovima sveta,cudnim ,nekada i skurilnim obicajima) ali je razumljivo da ipak imam pametnija posla nego eda ovde nesto piskaram sto nikoga ne zanima.
Skidam kapu vlasniku foruma koji je nekoliko divnih tema pokrenuo, ali je to sve pucanj u prazno.
Ta sekcija je otvorena pre svega 2-3 dana i lepo pise da je forum u izgradnji... Kao i za sve sto vredi, i ovde je rec o procesu koji traje duze od par dana, dok to ne zazivi kako treba i dok se ne poveca udeo korisnih postova i iskustava clanova.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ta sekcija je otvorena pre svega 2-3 dana i lepo pise da je forum u izgradnji... Kao i za sve sto vredi, i ovde je rec o procesu koji traje duze od par dana, dok to ne zazivi kako treba i dok se ne poveca udeo korisnih postova i iskustava clanova.
Izvinjavam se sto sam te deranzirala i oduzimala ti dragoceno vreme. Videh razne teme koje nose datum 2004 pa pomislih da taj PDF funkcionishe.
Hvala ti mnogo da si mi objasnio sta znachi ono "u izgradnji".
Mislim , da se i ja ne zamlacujem i provodim sate piskarajuci o nechemu sto cak ni tebe ne zanima.
Da li nesto mene licno zanima ili ne zanima, nije preterano bitno. To zasluzuje svoju sekciju i ona je zbog toga i otvorena. To sto ima starijih tema znaci da su pokupljene sa drugih foruma. Takve stvari se ne mogu oziveti preko noci, kao sto rekoh, to je proces koji traje i koji ne moze da se ubrza na silu. A zajedljivi komentari svakako ne pomazu. Sve na ovom forumu je dobrovoljno, pa i to da li ce neko trositi sekunde, minute, sate ili dane pokusavajuci da doprinese njegovom kvalitetu.