Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 23:04:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa zenom koju volim  (Pročitano 11231 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Uradio sam nesto puno gore od pripreme govora. Procitala je prvo sva vasa misljenja a videcemo sutra kakva je reakcija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Život je kurva! Zato treba biti makro životu!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pre godinu dana upoznao sam zenu kuju sam zavoleo.  Siguran sam da je i ona zavolela mene.  Pre 3 meseca mi je rekla da se vidja sa drugim ali da jos uvek voli samo mene.  Zbog mojih obaveza nisam u mogucnosti da stalno budem sa njom dok ona to slobodno vreme koristi da bi se vidjala sa drugim.  I dalje tvrdi da me voli i da budem strpljiv da cekam da mi se vrati nakon veze sa onim drugim.  Ne znam vise sta da mislim ni sta da radim.  Molim pomozite mi sa vasim misljenjima.

Pa pazi....ako si takav chovek koji moze da proguta da ima zenu koja te 'voli' a 'voli' i druge onda je slobodnozeni!

A reci mi koje su to obaveze? Rad u inostranstvu? ......ako je takjo, onda mi jasno zashto ti je izjavila da te voli, a u medjuvremenu naskache na druge kite  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Tebi je izgleda bilo lakse da ona to procita,nego da joj kazes licno.Verovatno je u soku,bez obzira sto kazes da ona odavno sumnja,ali mozda do sutra malo taj prvi sok slegne,pa mozete da pricate.Bar ce biti spremna na taj razgovor,a i tebi ce biti lakse da pricas,jer ona sustinu vec zna. U ovom momentu nisam sigurna da je to trebala da cita pre razgovora..mozda je bilo bolje posle,pa na osnovu svega da donese odluku. Bilo kako bilo,ti si uradio sta si uradio, a ja ti kazem..Svaka cast na hrabrosti,bez obzira sto se ne slazem sa nekim tvojim postupcima,jer osudjujem prevaru,u osnovi.Ipak,cinjenica je da mnogi ne bi imali hradbrosti da priznaju takvu stvar nikada. Ti si se usudio da priznas svoju gresku, i to je pohvalno,jer je ljudski i gresiti,a i prastati.Posle svega ti zelim da nadjete neko kompromisno resenje,koje ce biti prihvatljivo za sve strane.Neko ce definitivno biti nezadovoljan,ali bar necete patiti svi.Zelim ti srecu sutra,pa javi kako je bilo,i sta ste odlucili.Pozz..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Tebi je izgleda bilo lakse da ona to procita,nego da joj kazes licno.Verovatno je u soku,bez obzira sto kazes da ona odavno sumnja,ali mozda do sutra malo taj prvi sok slegne,pa mozete da pricate.Bar ce biti spremna na taj razgovor,a i tebi ce biti lakse da pricas,jer ona sustinu vec zna. U ovom momentu nisam sigurna da je to trebala da cita pre razgovora..mozda je bilo bolje posle,pa na osnovu svega da donese odluku. Bilo kako bilo,ti si uradio sta si uradio, a ja ti kazem..Svaka cast na hrabrosti,bez obzira sto se ne slazem sa nekim tvojim postupcima,jer osudjujem prevaru,u osnovi.Ipak,cinjenica je da mnogi ne bi imali hradbrosti da priznaju takvu stvar nikada. Ti si se usudio da priznas svoju gresku, i to je pohvalno,jer je ljudski i gresiti,a i prastati.Posle svega ti zelim da nadjete neko kompromisno resenje,koje ce biti prihvatljivo za sve strane.Neko ce definitivno biti nezadovoljan,ali bar necete patiti svi.Zelim ti srecu sutra,pa javi kako je bilo,i sta ste odlucili.Pozz..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
sorry, greskom je komentar prosao dva puta..problem sa konekcijom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Boga mi,ti imas m..a !  Smile Samo,nisi to trebao da joj kazes pre nego sto dodje.Mogu misliti kako joj je sada.Zelim vam svu srecu i da sutra nadjete zajednicki jezik.Javi se!
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ja ti ebih cestitala ninacemu ...;jar sad zamisljam kako je njoj ...sve se do sad vrtelo oko tebe  uvek titi ,a nemas ni hrabrosti da sacekas da bude sa tobom pa da joj to kazes ...er ti nezelis da ti njene suze idu na k...c ,jednotavno uopste je nepostujes ...da si barem malo covek sacekao bi pa bi je i onda joj rekao ,tesio je i hrabrio ,plakao sa njom govorio kako samo nju zelis ...joj jadnica ona sa tobom ...
ja nju zelim ohrabriti i ako ovo citas bezi od ovog tvog  ...jer on jednostavno neume da voli on samo sebe postuje  i na svoje dupe misli  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa ne mislim bas da treba da je tesi u smislu kako samo nju zeli,jer bi opet bio neiskren.Nista se ne bi resilo.Covek je objasnio da ga za tu zenu vise vezuje osecaj duznosti prema nekim stvarima koje je radila za njega,a ne ljubav i zelja za njom.Ako je odlucio da bude iskren,onda treba da bude iskren do kraja..ili nije ni trebao da zapocinje bilo kakvu pricu. Njoj nije lako,to je sigurno...ali u zivotu se treba suocavati sa istinom,kakva god da je,pa svidjala nam se ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
ma tu se ništa ne zna! Smile
« Poslednja izmena: 03. Nov 2007, 22:50:11 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Covek je objasnio da ga za tu zenu vise vezuje osecaj duznosti prema nekim stvarima koje je radila za njega,a ne ljubav i zelja za njom.Ako je odlucio da bude iskren,onda treba da bude iskren do kraja..
ma daj osecanja duznosti ...on nju VOLI ali ZELI(sex)drugu to jest onu koju misli da voli i dok to neshvati NISTA on nije resio,a mozda ce i biti kasno jer ce sve izgubiti ..... Smile...pa ce onda otvoriti temu "kako da vratim zenu koju sam voleo ?"
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 23:04:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.