Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:16:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trojanac - resenje ??  (Pročitano 2848 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 288
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
@Mosquito Slayer
- u potpuosti se razumemo - Hvala.
Retko dolazim na forum u svojstvu nekoga ko postavlja pitanje jer sve probleme uglavnom sam resavam, a nekada se i Modovima obratim na PP. Ali, mislim da je forum mesto gde ljudi mogu da se informisu i o tudjim problemima kako bi ih sami izbegli. Pomenuta "zverka" je okarakterisana na specijalizovanim sajtovima kao "dosta opasna" i relativno je od skora pocela da se pojavljuje na net-u, pa sam mislio da bi resenje mog problema kasnije mogo pomoci i nekom drugom, ja sam je popasao , najeb'o ko zuti, gnjavio se celo posle podne, ali ocigledno da moj nivo znanja nije bio dovoljan da je se resim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Vidim li jos koju rec u ovoj temi koja govori o modovima, u bilo kom smislu , tema ide pod lock.

Filip nista lose nije uradio. On ne gleda, niti zna, da li je neko nesto prethodno uradio, ako to taj ne navede. Niko ovde nije dosao, niti dolazi za lepe oci. Modovi su tu da pomognu koliko mogu, u datom trenutku. A sta sa ostalima koji nisu modovi ?? Sta sa Celavim, Ivicom, Genijem, ... i ostalima koji nisu postovali u ovoj temi. Jesu li oni blesavi sto hoce nekome pomoci, sto im prolazi vreme ovde, pomazuci drugima ??
Zato bez daljnjih komentara o tome.

Sto se teme tice.
Filip je jedno rekao. Za Avast kao AV znam, za ostale nisam siguran, prilikom instalacije pita hocete li da skenirate komp, prilikom sledeceg pokretanja win-a ?? To ako pristanete, nakon reseta, krene sa podizanjem win-a, i onda se ubaci Avast. Odskenira komp, ako nadje nesto, daje se mogucnost izbora sta sa tim. Kada zavrsi scan, onda se tek podize win, drajveri, start up programi, procesi....
Uradi sa njim, jer on tada odradi stvari kojee jos nisu vezane za win.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 288
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
Nemam nista protiv da odradis lock teme (u stvari ko me sta i pita po tom osnovu).
Ocigledno je da se ne razumemo i nema potrebe da dalje trosimo i Vase i moje vreme.
Sto se tice avasta, prilikom instalacije, postoji opcija da se zakaze skeniranje lokalnih diskova prilikom sledeceg podizanja sistema i to je OK. Ali ako je ta opcija u Avastu koji radi iskljucena da bi ponovo zakazao skeniranje diskova, moras da odradis Proporties na Avastu i u opcijama da "chekiras" opciju i to je to.
Ali ne ogu da shvatim da niko nije shvatio poentu: Sta raditi kada ti je procesor u WindowsNormal ili SafeMode, sve jedno, konstantno zakucan na 100%, ima li resenja. Zamislite situaciju kada ne mozes da pokrenes ni jedan od programa, ali bukvalno je tako. Ima li neka caka, neka zajebancija za koju ne znam, neki fazon da se to resi.
Rado bih poslao log file da je to bilo moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Jesi probao ovo ?? Ako nisi, kod nekog druga narezi i pokusaj njime. Na njemu imas i nekoliko AV-a. Botuj komp sa tog diska.

http://forum.burek.com/index.php/topic,73320.0.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Sta raditi kada ti je procesor u WindowsNormal ili SafeMode, sve jedno, konstantno zakucan na 100%, ima li resenja.

uzmesh pritisnesh ctrl-alt-del , odesh u task manager, pa pogledash koji ti procesi troshe najvishe resusrsa (i pobijesh ako treba  Smile ) . posle skinesh sa neta nekli bolji program za kontrolu procesa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:16:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.