Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 19:43:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa vezom  (Pročitano 3846 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
evo skidam pa da probamo i ovo...a sto je najgore i ortaku se javio isti problem a on na dial-up-u... Smile
a pokusavao sam da iskljucim i svu mogucu zastitu i nije do toga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
da li prethodno da aninstaliram drajvere koji su vec tu pre nego sto instaliram ovaj dodatak...da ne sjebem modem...dajte neko uputstvo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple iPhone 4S 16GB
mozes a i ne moras... samo pokreni to i updateovace se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
uradjeno ali i dalje isti problem...doduse dosta duze je veza bila aktivna....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple iPhone 4S 16GB
zovi provajdera i pitaj njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ma zvao sam ih...prvo mi rekli da zamenim modem...zamenih i isto djunta...pa su mi rekli da ce mi javiti...naravno nista od toga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
evo mene da vas jos smaram...
naravno non stop mi izbacuje onu gresku i dalje...i pritisnem ja ok...pa reko ajd i ono send report...i tu ja pritisnem link za koji misle da su mi dali odgovor...kazu nisi apdejtovao dugo kompijuter pa ne mozes da se zastitis od virusa koji te napada i onda se pojavljuje ova greska jer kompijuter hoce sam da to spreci i gasi vezu...
ono stvarno ja namerno bio iskljucio automatic update...ok...restartujem ja komp i krenem na windows update(naravno pre toga na control panelu ukljucim automatic updates)...skine mi nesto malo od 700 kb nesto guinue(tako nesto) i krene da ga instalira ali naravno pukne veza...posle toga sam restartovao 5-6 puta chim sam usao na update veza odmah puca...pa nesto razmishljam da oni meni nesto iz windowsa ne namestaju namerno...da me nateraju da kupim nove stvari i tako to...sigurno mi nije legalna verzija...
sta vi mislite...
pa sam toliko poludeo i pomislih da se prebacim na linux...ne znam vise sta da radim...ali meni ovo lici na virus...sve sam pregledao sa NOD-om i on nije nista nasao...a i ja i ortak koji ima isti problem smo skoro reinstalirali komp...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
jedan drugar mi je ovo napisao...
Citat: celtic
savet

A:/ format C:/q

ali pre toga sve fajlove koje treba da sachuvate ..narezite
Citat: celtic
Citat: Booze Brothers
2 puta bila reinstalacija windowsa... :wink:
Reinstalacijom win-a mislim da nishta ne reshavash ...ima josh neshto shto se uvek deshava da win krene da puca...krenuli su sa vistom (koja je prepuna rupa)i mnogi se zale da ih win zeza..i mene lichno zeza i ako je samo konektovan komp sa winom na net jedino shto radim sa njim je upload fajlova na rapidshare ....imam 512 mb ddr ram nishta ne radim na njemu i chesto mi izbacuje da mi je puna memorija ...restartom sve reshim ali znam da to nije trajno reshenje...jedan od najnovijih virusa se ofasuje preko win media player-a na foru update-a..mojoj lepshoj polovini izbacuje da joj nedostaje neki ddl fajl kad krene da promeni ime nekog fajla i josh mnogi se zale ...shta sam hteo da kazem...pa to da je mozda i sam microsoft lansirao neke viruse da bi ljudi nabavljali vistu
Moj savet je da se predje na LINUX (mada nije ni on savrshen) a i za nas koji malo znamo o kompovima je jako komplikovan ali se ono osnovno zashta mnogi koriste komp jako brzo uchi ...ima par playera par browsera Fedora 6 je u rangu sa win XP shto se grafike tiche
ima tona programa koji su za dz dok za win morash da kupujesh (hehehe)

Ako bash neko mora da reinstalira win nek bolje uradi format pa instalira opet nego shto ubaci disk pa ide na opciju reinstal sa formatom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
de celtica slusas   Smile

ako ti je merak odradi patcheve za win koje nisi odradio dosad,a ako te mrzi,tu je famozna rec koju mrzim : format X:

ps: Alternativa  Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2007, 21:45:21 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
 Smile ma zna celtic stari...
uh slabo se ja razumem u te stvari...neko vece objasnjenje...? na private mozda...pa da probam i to... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 19:43:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: vezom adsl

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.