Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 17:42:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanje vezano za winamo  (Pročitano 2489 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
A ima li neka opcija da Windows Media Player automatski skida info za pesmu sa neta, posto znam da WMP 10 dok nisam bio na netu nije pokazivao Album Art sliku a sad imam WMP 11 i 90% od pesasma imaju Album art, izgleda da je automatski sam skinuo sa neta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ima ali mislim da to radi samo u slucaju da si ubacio obican cd a ne mp3
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
ispravite me ako gresim, ja sam shvatio da ovaj program sam nalazi tagove, tj ja mu samo ubacim pesme koje se zovu track1, track 2, ...
Ja nemam pojma ko to izvodi, znam samo da je neki tehno.
Ja sam upisao svoj mail, al on mi izlista milion izvodjaca

IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
ispravite me ako gresim, ja sam shvatio da ovaj program sam nalazi tagove, tj ja mu samo ubacim pesme koje se zovu track1, track 2, ...
Ja nemam pojma ko to izvodi, znam samo da je neki tehno.
Ja sam upisao svoj mail, al on mi izlista milion izvodjaca

I ja nisam bio siguran da dobro mislim pa sam video da i ti isto razmisljas kao i ja.... ljudi jel on upisuje imena pesma ili sta vec Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
izgleda da ovo sam nalazi ostale podtake o pesmi (koja vec upisano ko izvodi i naziv) naziv albuma, godina, izdavac..

IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Dakle...

Uzmes naprimer album grupe  Metallica - kill em all
downoladujes ili grebijes album i stavis ga u folder ali ne napises imena pesama jer npr. mrzi te ili nemas net ili nesto drugo...

Jednog dana odlucis da popunis id3tag.
Pratis ovo uputstvo:

Pa...
Prvo u tools/options/freedb/server uneses svoju email adresu i kliknes ok
onda
Kliknes File add directory,
izaberes folder,
obelezis sve pesme
kliknes na freedb
izaberes npr. amazon.com,
kad ti se otvori search polje ukucas ime grupe,
on ti izlista sve albume te grupe,
ti kliknes na onaj koji zelis
i to ti je to...

Naravno da ne mozes da koristis program da ti nadje ime neke pesme neke grupe koja traje 4 minuta.
Takvih pesama ima na hiljade.

znaci... program mozes da koristis da ti popuni id3tag i doda album art ako znas kako se pesma ili ceo album zove.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 17:42:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.