Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igrice koce pri ubacivanju bolje graficke  (Pročitano 4469 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
HTC Sensation
ne brukaj zmaju nije ti ovo doba jure racunara

kao sto rekoh taj 7850 sa 1mb je imao problema proguglaj o cemu se radi,i koji on procesor uopste ima?

AMD Athlon 5200+
Nisam znao za probleme, tako da cemo proguglati...Hvala
P.S. Inace ja imam kod sebe Intel Core 2 Quad Q6600 na 3.2GHz, tako da cemo probati i na mojoj masini, ako koci i kod mene onda je definitivno falicna grafa

чекајте јбте.. човек је ишчупао графику и ставио нову... и све игре које су му радиле сада више не раде... и ви капирате да је у питању процесор?

Problem postoji, e sad sta je videcemo. Svakako svaka sugestija je dobra.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2014, 22:31:00 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
taj atlon jeste botleneck probaj na q6600 tu bi vec trebala da radi bolje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.152
mob
HTC Sensation
Ako je taj CPU sa slabijom grafickom odradjivao posao, onda ne moze taj procesor da koci drugu grafiku.
Bottleneck nema veze sa ovom pricom. Moglo bi se reci da je CPU slab ako pokusa neku novu igru, ali, ako problem postoji sa igrom ranije igranom, onda nema teorije. Znaci mozda graficka, mozda napajanje, mozda nisi prikljucio dodatno napajanje za graficku, mozda drajveri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony Z5
Evo ovako, drugar ima problem i to opasan Smiley
Covek je uzeo bolju gradicku karticu i svaka sad igrica mu je pocela kociti, cak i PES.
Ne znamo sta se desava jer nama to bas i nije logicno. E sad gledamo mozda je problem u procesoru, posto je AMD Athlon x2, ali opet kad se pogleda iste igrice su radile kako treba ranije a sad ne  Smile I sto je najgore je to i ako se sve stavi i na Low detalja, isto se ponasa, koci li koci....

Driver? Bottleneck,sto moze biti sjebano?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
HTC Sensation
Evo ovako dobri ljudi, testiranje smo odlozili do sledeceg puta, jer mi je kolega radio popis u firmi ceo vikend kad je i trebao da ima slobodne dane. Nije mu bilo nidocega a kamoli do testiranja. Svakako testiranje ce biti pa javljam. Hvala jos jednom na sugestijama   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
HTC Sensation
Saga se zavrsila, napokon sam resio problem. Verovali ili ne ali problem uopste nije bio softverski a ni hardverski nego nemarnost coveka, znaci hteo sam ga u top staviti kad sam video ovo.Kako sam dosao kod njega, i otvorio CPU-Z da vidim da li sve sljaka kako treba, primedio sam veliki mutiply drop na cpu. Od  x4 do x14, znaci od min do max. Pogledam na internetu i vidim da mnogi pricaju o temperaturi procesora...pogledam kod njega kad ono u ''tihom'' radu 60 C  Smile pokrenem Max Payne, kad ode do 73 C ! Procesor ''vristi'' na 100% znaci puca! Momentalno otvorim kuciste i ima sta da vidim.  Generalno ovo sam vidjao samo na internetu. Slika je priblizno onome sto sam ja video kod njega pri otvaranju kucista. Ocistim ja ceo komp, stavim novu pastu, pri tom da je stara toliko zapekla, da sam jace povukao komotno sam mogao da izvucem procesor zajedno sa hladnjakom. Vratim sve kako treba i temperatura padne za neverovatnih 30 C...Max Payne radi can na 50fps i ne pada ispod 32fps dok kad je bio komp prasnjav nije isao preko 40fps a padao je i do 15fps. Do sad nisam verovao da temperatura moze da utice toliko na rad kompjutera. Ali i dalje stoji da mu treba procesor od x4 jezgra, jel je ovo malo, ali sljaka, sto je najvaznije Smile Hvala svima na pomoci u sugestijama jos jednom, veliki pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.