Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Jul 2025, 10:26:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: prob sa dvd rezacem  (Pročitano 729 puta)
21. Avg 2008, 11:08:17
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava BGD
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
HTC Incredible S
Imam jedan malo cudan problem... Ajd da krenem, imao sam dvd rezac NEC 3540A koji je ok radio i onda sam za rodjendan dobio i PIONEER 112D. Nesto nisu hteli da rade zajedno kako valja pa sam izvadio NEC i ostavio samo nov rezac. I to je radilo neko vreme, znaci rezao je i citao sve kako treba dok nisam reinstalirao sistem. E sada krece cudan deo, posle reinstalacije Pioneer je ok radio neko vreme i onda je prestao da reze diskove. Kada ubacim dvd-rw nero mi pokaze da nije rw vec dvd-rom. Mislio sam da je to slucaj samo sa tim diskom medjutim i sa ostalim diskovima se isto desavalo, nebitno da li je dvd-rw ili dvd+-r. Posto sam imao i stari rezac (koji je ispravan), njega sam ubacio u komp umesto PIONEER-a ali i dalje isto. Inace rezac se nalazi na posebnoj grani, nije na istoj sa hardom. Menjao sam i drajvere za plocu, takodje sam i IDE kabl promenio ali isto. Jedino nisam stavljao rezac na istu granu sa hardom (ukoliko mi je druga grana odlepila) i nisam reinstalirao win jer me je mrzelo. Da li iko ima neki konstruktivan predlog sta da radim?

P.S. Sorry sto pisem mozda konfuzno, ali se jos uvek nisam razbudio Smiley))) Hvala unapred na odgovorima. I napomena, sistem je skeniran svim programcicima koji bi vam mozda pali napamet i za viruse i za ostali gamad. Takodje je radio i ccleaner.
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Probaj upgrade firmware.. imao sam isti problem.
Probaj takodje ocisti socivo ili kako se vec kaze.. laser, samo pazljivo da ne ostetis.

Mada kad krenu ta sranja, to ti je znak za novi , nisu mnogo skupi negde oko 20 evra, al si bar miran.
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava BGD
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Incredible S
Pa radio bih upgrade firmware-a da imam samo jedan uredjaj, ali posto je tu i drugi koji je 100% radio tako da to nema efekta. Ma formatiracu hard da vidim da li je softverski, a ako nije najverovatnije je grana na ploci otisla...
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
@markodc,probaj da iskljucis alkohool ili daemon tools.Iz nekog razloga ovi programi "zaglupljuju" NEC-ove rezace i kada su ukljuceni vide DVD-RW kao obican dvd rom,ja sam imao isti problem.Nadam se da nisi krenuo sa instalacijom sistema,nemas razloga za tim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava BGD
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Incredible S
Hvala puno na odgovoru, problem je bio u Daemon Tools-u. Dobro je da me je mrzelo da formatiram hard. Inace problem nije bio samo sa NEC-om vec i sa PIONEER-om. Cim sam uninstall-irao daemon proradilo je Smiley Hvala jos jednom!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Jul 2025, 10:26:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.179 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.