Postoji nedoumica izmedju nekih moderatora ali i clanova: Da li oni koji odgovaraju drugim clanovima mogu da pisu poruke za redom ili moraju sve da sjedine u jednu veliku poruku???
Ovo je jedno jedino za koje ja znam, a ako neko pokusava da prekroji pravila to je druga stvar!
Citat
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Jedan vid upozorenja...i citat iz pravilnika:
Citat
- Da ne pisu na temi vise poruka za redom, jer se time diskusija samo bespotrebno razvodnjava. Sve sto je izostavljeno, moze se lako dodati koristeci blagodet funkcije Izmeni(Modify) koja postoji u okviru svake poruke.
Sto se odnosi i na poruku gde se replicira sa vise clanova!
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 17:45:06 od cg_ac »
Ako mislis na davanje odgovora na razlicita pitanja, isto tako sve to moze stati u jednu poruku tako sto citiras pitanje, onda das odgovor, citiras sledece pitanje opet napises odgovor, itd. Posle sve to posaljes u vidu jedne poruke.
Ako mislis na davanje odgovora na razlicita pitanja, isto tako sve to moze stati u jednu poruku tako sto citiras pitanje, onda das odgovor, citiras sledece pitanje opet napises odgovor, itd. Posle sve to posaljes u vidu jedne poruke.
Hvala ti puno... Bio sam u nedoumici jer mi jedan moderator kaze ovako , drugi onako... ni sam ne znam a iskreno meni je svejedno