Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 22:57:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako napraviti prezentaciju?  (Pročitano 1291 puta)
18. Jan 2014, 23:50:33
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava
Browser
Chrome 32.0.1700.72
mob
SonyEricsson w300
Nisam znao kako da nazovem to, ali prezentacija najblize to opisuje. To bi trebalo da izgleda nesto ovako

Znaci gde pise LOGO tu bi naravno isao logo, istorijat - to bi otvaralo novu karticu sa nekim tekstom, video galerija - tu bi se nalazio skup nekih video snimaka koji opisuju temu koju prezentujem.

Tako nesto slicno, kako ja hocu da to izgleda, sam video na originalnim DVD diskovima, koji kada se ubace u DVD plejer moze da se izabere film, ili ono da se biraju scene. Slicno tako nesto bih ja hteo da napravim samo da moze da radi na svakom racunaru, a tako nesto sa DVD diskova moze da radi samo u nekim odredjenim plejerima kao sto je VLC ili neki drugi, ne radi npr. u GOM plejeru koji dosta ljudi koristi.

Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Apple iPhone 12, S21
KUcaj u youtube powerpoint presentation tutorials,  pogledaj da li je to ono sto ti treba.
Nisam bas siguran da sam razumeo sta ti treba...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.72
mob
SonyEricsson w300
KUcaj u youtube powerpoint presentation tutorials,  pogledaj da li je to ono sto ti treba.
Nisam bas siguran da sam razumeo sta ti treba...
Znam sta je powerpoint, nije to sto meni treba. Powerpoint je prezentacija, ovo bi bio pre kao neka aplikacija(program).
Evo u slikama otprilike kako bi to trebalo da izgleda:

Da kazemo da smo pokrenuli tu prezentaciju, program, aplikaciju, kako god, i kliknuli na video galeriju i onda nam se otvara

u tom prozoru se otvara skup nekih video snimaka koje mozemo da gledamo u istom prozoru, postoji i strelica za nazad koja nas vraca na pocetnu stranicu(slika 1).
Otprilike tu bi trebalo da postoji na tom disku ta baza sa snimcima i svim ostalim materijalima i ta aplikacija bi citala sa diska u jednom prozoru sve to.
Ne znam kako to bolje da objasnim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Probaj sa:
http://www.indigorose.com/products/autoplay-media-studio/

U njemu sam nekada radio ono za kviz na tv-u. Otvaranje polja a ima ih 9 ili 12. Radi kao autorun disk. Kao diskovi koji se dobiju uz plocu, graficku itd. Ides napred, nazad ... da otvara kada kliknes na sliku ma na bilo sta. Reprodukuje sta zelis, kako zelis ... Mozes napraviti skoro bukvalno sta zelis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.72
mob
SonyEricsson w300
Probaj sa:
http://www.indigorose.com/products/autoplay-media-studio/

U njemu sam nekada radio ono za kviz na tv-u. Otvaranje polja a ima ih 9 ili 12. Radi kao autorun disk. Kao diskovi koji se dobiju uz plocu, graficku itd. Ides napred, nazad ... da otvara kada kliknes na sliku ma na bilo sta. Reprodukuje sta zelis, kako zelis ... Mozes napraviti skoro bukvalno sta zelis.
Kol`ko sam video na brzinu na youtube-u neke tutorial-e, to je to otprilike sto meni treba.
Hvala Light.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Nema na cemu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.102
mob
SonyEricsson w300
Kad hocu da narezem na disk neku prezentaciju koju sam napravio, jel moram sve ove fajlove da narezem sto imam kad snimim projekat i kako da narezem disk a da kad ubacim disk sam mi startuje ovu prezentaciju. Video sam da ima opcija snimi, a ima i da se nareze, ali dal ce na taj nacin da mi resi ovaj problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Gore, gde su File, Edit ... imas Publish. Klikni i u meniju izaberi Build. Otvorice prozor kao ispod na screenu. U njemu moze birati gde hoces da nareze. Ako izaberes CD/DVD, radice kao oni diskovi za drajvere. Ubacivanjem tog diska u citac, sam se pokrece. Ako izaberes kao sto sam uradio, na hardu da ubacis, nakon klika na Next, ponudice destinaciju da izaberes. Oformi folder i u njemu "narezi". Ne iskljucuj opciju Eneble Auto Play feature. Nakon klika na Build, u tom folderu ce sve prebaciti sta je potrebno.

Ako bi sada da narezes na disk onda sve to iz foldera narezes. Nemoj da je upakovano u taj jedan folder. Pa kada otvoris disk da je na njemu samo taj folder. Vec mora da je kao kada udjes u folder.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-1.jpg
(790.46 KB, 816x615)
« Poslednja izmena: 29. Jan 2014, 15:11:24 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
SonyEricsson w300
Javlja mi se jos jedan problem. Naime kad treba da ubacim videe u projekat, imam nekih 9 videa da ubacim, svi se nalaze u jednom folderu. Kad krenem da ubacim videe pokazuje mi samo njih 5 u tom folderu. Svi filmcici su istog formata, cak i kad cekiram "show all files" ne pokazuje mi ostalih 4. Da li neko zna koji moze da bude problem ovde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 22:57:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.208 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.