Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 12:43:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa seagateovim diskovima! !  (Pročitano 1045 puta)
09. Okt 2006, 18:48:52
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav svima!! Moj problem je slijedeći kupio sam disk segate 160GB 7200.10 ultra ata 100 koji je nakon nepunih mjesec dana rada crko! Reklamirao sam ga i dobio novi disk isto Seagate samo 250 GB 7200.9 ultra ata sto i on je nakon 15 dana efektivnog rada otkazao poslušnost! Sad me zanima pošto su oba diska crkla za vrijeme instalacije windowsa u čemu je problem? Windowsi poslije instalacije prepoznaju disk kao disk od 1,6 GB u Fat 16 formatu! Nakon što je taj prrvi crko rekli su mi u servisu da je krivac napajanje pa sam i to promenio! Konfiguracija je slijeddeća: Amd Barton 2500+ (koji radi na frekvenciji 3200+ ), Ploća Chaintech Apogee 7NJL1 sa 512 ddr 333 u dual channelu, Vodeno hlađenje Thermaltake Big Wather, disk ovaj koji radi WD400JB, napajenje Tagan od 530 W izlazne snage, Grafika po potrebi ili Ati Radeon 9550 ili GeForce Ti 4200 asusov (V9280). Pa vas sve molim za savjet! Smile

[Edit by kokota: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 09. Okt 2006, 18:50:04 od kokota »
IP sačuvana
social share
Tko rano rani il je pekar ili budala!!
Ne svađaj se sa budalom,prvo će te spustiti na svoj nivo i onda pobijediti iskustvom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Moje misljenje je da te zeza struja. Meni je isto nekad davno vrisnuo hard zbog pada napona struje... Mozda bi ti kakav UPS pomogao. Savjetujem ti da pricekas odgovore moderatora jer oni znaju skoro sve...  Smile

PS Cudi me to za poznavanje diska od strane Win XP, pod uslovom da si sve dobro radio...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slažem se sa konstatacijom da je do struje ali ovo napajanje ima Ups u sebi
IP sačuvana
social share
Ne svađaj se sa budalom,prvo će te spustiti na svoj nivo i onda pobijediti iskustvom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Napajanje u sebi nema ups....  Smile o ups-u,sta i kako,procitaj ovde.

Tagan ima veoma dobra napajanja,tako da bi trebalo da ti zadovolji potrebe "osnovog" filtriranja napona...pokusaj sza pocetak da prebacis racunar u neki drugi deo stana(kuce) tj da ga prikljucis na neku drugu fazu kucne instalacije
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
već 5 godina radi na istom mjestu tako da ta konstatacija ne stoji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
proveri napon u molex-u,jes da su tagan napajanja extra,ali u svakom zitu ima kukolja...ukoliko je sve u granicama normale 1 po jednu komponentu istestiraj sa hiren's-om pa ces videti gde skripi Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 42
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Slažem se. Poveži disk na drugi i pomogućstvu izdvojen molex, tj. ako možeš ostavi disk sam na grani. Lično koristim Barracudu 7200.9 skoro godinu i po dana i jako sam zadovoljan, šansa da ti oni prave problem je minimalna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prije tih segate-ovih diskova imao sam onaj tip IBM-ovog diska koji je na svim forumima bio označen kao bježi od njega što dalje. Bili su poznati po vrlo velikoj radnoj temperaturi od čak 50 C i velikom mogućnošću crkavanja! Radio je kod mene 6 godina i dan danas radi u drugoj konfiguraciji ko zmaj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
To je neki snagator...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 12:43:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: diskovima

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.