Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 00:16:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa roditeljima  (Pročitano 16596 puta)
Clan u razvoju

LOVE IS IN THE AIR ♥

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1403.0
mob
Nokia 
Tinejdzeri.

Nadrkani bez razloga.  Smile
Ne znam samo ko je nadrkan ??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
take it easy...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Pošto me zainteresovala ova tema, i uvijek se vratim da je pročitam, i ja bih iznijela svoje skromno mišljenje.

Imam 19 godina, nisam mnogo starija od Milice. Ja sam bila učenik generacije i vukovac i u osnovnoj i u srednjoj školi, prva na upisu na faks sa maksimalnih 100 bodova. Mene nikad, ali nikad ni mama, ni tata, niti bilo ko drugi nije prisiljavao da učim. Ja sam to radila svojom voljom, jer sam ja u tome vidjela svoj uspjeh, a i njima je bilo drago što im je dijete suvi odlikaš, ali nisu patili od toga. I dan danas, kada nešto ne bude kako ja želim vezano za moje školovanje, oni ne drame zbog toga, nego mi kažu da se opustim i da je to samo prolazno, jer ja to mogu, kao i sve dosad. Što se bilo kakvih zabrana tiče, to nikada nisam doživjela, ali ne smatram da su zabrane loša stvar u nekim slučajevima.  Smile

E sad, svakodnevno sam vrijeme provodila sa ljudima koji su na svoje roditelje bacali drvlje i kamenje, te su ovakvi, te su onakvi, jedva čekam faks da odem od kuće, bla bla ... Ja nikad nisam poželjela da odem od svojih, jer mislim da sam zahvaljujući njima ovakva kakva jesam. Takođe, meni su govorili da sam luda jer imam ocjene kakve imam, a njihovi roditelji su mene gledali kao idealno dijete. Vjerovatno je san svakog roditelja da mu dijete ima dobre ocjene, zašto je to tako, ja ne bih znala.

Kao što bi rekla moja mama, ja živim za vas, i sve što radim, radim za vaše dobro. Pa pobogu Milice, kakva god da je, majka ti je, rodila te i hrani te, daje ti džeparac, i po meni je logično da ti želi sve najbolje u životu. I da, mene da neko smara ocjenama kao ona tebe, ja bih se toliko zainatila i dokazala joj da mogu, a ne izgubila volju i kukala na sva usta kako me mama mrzi. Žena je, nije čudovište, mora nekad da omekša. Smile

Tvoj život - tvoja stvar, ti znaš najbolje, mada i u ti sumnjam čitajući ovo, ali hajde ... Jednostavno dokaži da možeš da uradiš ono što ona očekuje od tebe, i ona će biti zadovoljna, a i ti ćeš vjerovatno da promjeniš mišljenje o njoj.

Toliko, prijatno. Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2013, 23:11:44 od Vladana Cvijanović »
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
lep post ^
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 1041
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Pozdrav svima...
Volela bih da znam kako da se ponasam i sta da radim...Ne izlazim,majka mi zna uvek sa kim sam i gde sam,zna sve moje drugarice i celo moje drustvo...Moja generacija i moje drustvo iz odeljenja izlazi u grad,ide po diskotekama,devojke koje su moje godiste ili godinu dana mladje imaju decka i ponasaju se kao da imaju 20godina..Pored svega ovoga meni majka ne veruje u potpunosti...Kada sam je pitala da idem sa drugaricom za Novu Godinu u Kragujevac kod njene tetke nije me pustila...Nije me pustila ni da izadjem sa jednim deckom iz skole,koji mi je inace drug..Stalno mi prica da kada imam neki problem da treba prvo mami da kazem,jer drugarice ce da me izdaju,a mama nece i da ce da mi pomogne,a kada sam je pitala da se vidim sa jednim deckom koga sam upoznala na netu,znam kakav je i sve,znam da s ne predstavlja lazno i sve to...Nije htela ni da cuje.Ne kapiram je zasto je takva iako joj sve pricam i sve zna.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
A sto je toliko ovo bitno?

Citat
Moja generacija i moje drustvo iz odeljenja izlazi u grad,ide po diskotekama,devojke koje su moje godiste ili godinu dana mladje imaju decka i ponasaju se kao da imaju 20godina.

13-14 godina, a bitno je izaci u diskoteku i ponasati se sto razuzdanije.  Smile

Sa 14 godina ja sam bio srecan kada mi dozvole da se prosetam do grada sa drugarima i to pod uslovom da se vratim pre 23h. Nigde na pice, samo po centru ubijes 2-3 kruga i vratis se kuci. Kada mi posle produzili do 23:30 bio sam srecan kao malo dete.  Smile

Mnogo zurite aman. Zurke, Nove Godine, diskoteke, to ide tek malo kasnije.  Smile

Lep post Vladana.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2013, 22:36:10 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
слушати од 06:26... Smile

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 1041
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Ja se za to ne bunim,jer ja sama ne trazim da izlazim niti bilo sta.Za vikend prosetam sa drugaricom do jezera ili tako nesto i to mi je sve.Nije stvar u tome,problem je sto mi nista ne veruje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Imas vec otvorenu temu, nema potrebe da ides od teme do teme da iznosis ponovo problem.  Smile

А који си му ти курац да му говориш шта да ради и шта да не ради?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Ja sam neko ko je video da je covek napisao na 5 tema istu poruku pa mu rekao da nema potrebe da to radi. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 00:16:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.