Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 08:46:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa rezolucijom (driverima?)  (Pročitano 4310 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Driveri su ti izgleda neophodni, skini ih sa neta.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ok, skinuh drivere... pojavio se novi problem. Smile
Instalacija dođe do dela, kad me pita ''Select the monitor which you want to install'' (tu mi nudi SyncMaster 225BW digital i analog, što je ok) i ''Select the display adapter on which you want to install the monitor'' (e, tu ne mogu ništa da odaberem, a driveri za grafičku su mi instalirani (valjda)).

Šteta što mi je 100. poruka na ovako crnu temu.Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 20:07:04 od Summertime Killer »
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Tek sad videh... u Device manageru, za grafičku mi kaže ''This device cannot start. (Code 10)''. Smile A malopre sam menjao drivere za nju... da probam sa nekim starijim?
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Restartujes komp. Pritisces F5 i udjes u Save mode. Probaj obrisati drivere iz Add remove programsa, pa onda probaj sa programom Driver cleaner. Restartuj komp, pa probaj instalirati original drivere koji su ti dosli uz komp kad si ga kupio.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jarane, probaj sa formatom, ako to ne ide ja mislim da je do hardwera, ak ti kaze u device-manageru device cannot start...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Format je zadnja opcija.  Smile  Neka se malo pomuci, tako se uci. Imao sam iskustva sa karticama koje nisu htjele da rade sa novim verzijama drivera, jednostavno, njima je najvise pasovao njihov "originalni" drajver. Zato, potrazi onu kutiju sto si dobio uz racunar...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ok, hvala, ću da probam... nego, jel' mora baš drajveri koji su stigli uz grafičku? Skinuo sam najnovije sa nVidiinog sajta, a ove sam dobio pre ~2 godine (a, i ne znam tačno gde su, tj. verovatno su u podrumu, al' mene mrzi sad da idem Smile).

I jel' odgovara ovaj - Driver Cleaner Platinum v2.2?

A format mi je zadnja opcija, valjda neće do toga da dođe (mada, bolje i to, nego da je crkla grafička).

Tek sad vidim ovu tvoju poruku, Vlado... ništa, odoh u podrum!:D
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 20:56:06 od Summertime Killer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Taj DC ce odraditi svoje. On ce ti ocistiti sistem od drivera, samo odaberes... ali prije toga probaj na uninstal, pa sa DC jos jednom.

PS ne zaboravi DirectX 9.0c
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 21:05:31 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5800 XM
Svaka grafika najbolje radi sa izvornim softwerom koji dobijes uz nju, sto ne znaci da ne treba inst.  novije drivere, ali preko drivera koje si dobio iu grafiku, znaci moja preporuka ti je da instaliras prvo njene originalne driver pa onda dodas najnovije koje si nasao na netu. . .
A najbolje bi ti bilo da odradis format, jer tesko ces ti ocistiti sve driver iz racunara i registrija. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ok, rešen problem (yeah! Smile).

Izbrisao sam drajvere (iz control panela), iskoristio Driver Cleaner, restartovao, iz safe modea instalirao nove (ali ne one koje sam dobio uz komp (ipak nisu u podrumu (što sam kasno shvatio Smile), nego kod druga, a mrzelo me da čekam do sutra), nego stariju verziju koju sam skinuo sa Guru3Da), restartovao... i sve radi!

Hvala, dobri ljudi! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 08:46:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.