Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Best Linux Distro - najbolja linux distribucija za usb (out-of-box)  (Pročitano 6204 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
HTC Sensation
za igre postoje razne konzole ko hoce da se igra
Ti izgleda nisi u toku... Linux je mozda next-gen gaming platforma Wink

kada uzmemo u obzir da nema potrebe po instaliaciji skidati fles plejer . . . antivirusne programe krekovati , otkljucavati , sve mu je po difoltu instalirano JAVA etc.
Za ovo ne mogu da tvrdim da si lupio, ali ti ne verujem  Smile
Razlog je jednostavan, a to je da u trenutku kada je neko upakovao tvoju (ili tako neku) verziju Linuksa, fles ili java nisu postojali u aktuelnoj verziji, i samim tim tvoj Linux nema pojma sta je to. Osim ako nije u pitanju Nostradamus distribucija Linuksa  Smile
To bi znacilo da moze da reprodukuje samo do verzije koju poseduje, ne moze novije. Ovako nesto ne mozes zameriti Windowsu. Zasto da ga trpaju stvarima koje su vec prilikom instalacije outdated. I ovako je vec natrpan raznim sranjima  Smile (za to ga vec mozes kritikovati).
Sto se tice antivirusa... Jebiga, druze, veze sa mozgom nema... To je kao kada bi usao u radnju/apoteku/kiosk i trazio kondome za dzabe, jer ti znas da su ih delili za dzabe tamo 1. decembra (ili kada se vec dele Smile ).
Autorska prava... Windows takodje ima svoj antivirus koji ide uz sistem, i tesko je djubre. Evo bas je nedavno epic failovao na testiranju i sada se zale da bi trebalo da se promeni nacin testiranja.
Antivirus NE SME da bude deo operativnog sistema. Sloboda izbora. Za windows imas i besplatne antiviruse i one koje se placaju, pa ti biraj koji ces. Zato bi neko iz Redmonda birao umesto mene  Smile

jer je windows napravljen da se pare trpaju amerima u dzep
Verovatno ovde mislis na MacOS, tj. Apple uopste...

Znaci... Ja nisam korisnik Linuksa. Mislim (kazem mislim, a u stvari znam) da svaki OS ima svoje mane i vrline. Windows je kao operativni sistem dosta otvorenog tipa i user friendly. Iz ove vrline proisticu i nebrojene mane... Hardverska zahtevnost, sigurnosne rupe... Ti jesi u pravu, popularnost Linuksa raste, nema sumnje. Samo su ti svi argumenti koje si naveo pro Linux i con Winodows mnogo losi i pogresni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Ja bih vas zamolio da raspravu linux vs. windows zadržite u ovoj temi dok je još otvorena Smiley
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ja sam skoro probao ubuntu sa flesa na jednom netbuku kom je riknuo hard i nikako nisam uspevao da mu osposobim vajerles. (preko kabla je radio)

Na nekoj od ovih distribucija vajerles radi od starta bez dodatnog prckanja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 5
Pozdrav hakeru, ubedljiv post, nema sta. Nije mi samo jasno jer se ove lepljene top teme zaista toliko lose vide?  Smile

Tema postavljena gospodnje 2008-me...

http://forum.burek.com/linux-downloads-problemi-saveti-tips-tricks-t306432.html

Sadrzi sledece:

Citat
1. Linux stiče sve veću popularnost, pročitajte zbog čega - [Ovde ce biti reci o popularnim distribucijama i kako ih mozete preuzeti sa interneta]

2. Linux ~ Problemi ~ Saveti - [Ukoliko imate neki problem, postavite ga u ovoj temi]

3. Linux ~ Tips & tricks - [Razne olaksice za vasu distribuciju]

4. Linux ~ Najcesce  komande - [Komande koje se najcesce koriste u linuxu]

Instalacija software-a preko RPM paketa - [Postupak instalacije softvera pomocu RPM-a]

Instalacija opensuse linuxa na USB flash drive-u - [OpenSuse u dzepu]

Instalacija Knoppix 5.1.1 na USB flash iz Linux-a - [Portabl Knoppix]

Instalacija SLAX 6.0.3 na USB flash iz windows xp-a - [Portabl SLAX]

Instalacija Pendrivelinux 2008 na usb flash iz windows xp-a - [Portabl Pendrivelinux 2008]

Instalacija Fedora linux na USB flash sa windows XP-a - [Portabl Fedora]

Manje poznatije Linux Distribucije ~ Download - [Razne linux distribucije za download]

Linux SuSe ~ Download ~ Problemi ~ Saveti - [Problem, savet, postavite ovde]

Linux Mandriva ~ Download ~ Problemi ~ Saveti - [Problem, savet, postavite ovde]

Linux Slackware ~ Download ~ Problemi ~ Saveti - [Problem, savet, postavite ovde]

Linux Fedora ~ Download ~ Problemi ~ Saveti - [Problem, savet, postavite ovde]

Linux Gentoo ~ Download ~ Problemi ~ Saveti - [Problem, savet, postavite ovde]

Linux Debian ~ Download ~ Problemi ~ Saveti - [Problem, savet, postavite ovde]

Linux Ubuntu ~ Download ~ Problemi ~ Saveti - [Problem, savet, postavite ovde]

Linux Knoppix Live ~ Download ~ Problemi ~ Saveti - [Problem, savet, postavite ovde]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.