Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 04:20:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: copy dvd problem  (Pročitano 5865 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa mozda ako bi pokusao da nareze neki dvd, mozda bi i resio misteriju da li hoce da reze ili nece...posto nije imao vremena da nareze neki dvd ali je imao vremena da ucestvuje u raspravi o tome ...

Da li je uopste probao da promeni taj dvd medij, da pokusa sa nekim drugim,nisam primetila iz njegovih postova da je ista slicno uradio ...
« Poslednja izmena: 12. Maj 2007, 03:53:52 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG Nexus 5
imam jedan problem koji mi se poceo desavati posle reinstalacije windows-a. kad hoću da kopiram neki dvd program (nero) mi sve to odradi kako treba i na kraju mi izbaci da je sve uspesno zavrseno 1. ali posle toga PC mi ne prepoznaje kopiju tog dvd-a i ne mogu da gledam, samo neke mogu pogledati na dvd playeru ali ni jedan u PC-u.
2. još nešto što ne razumem je to da kad neki dvd kopiram na DVD RW onda mogu da pregledam a ako to uradim na DVD+R onda ne mogu (naglasavam da sam pre tog pojavljivanja i reinstalacije bez ikakvih problema koristio DVD+R za kopiranje). to mi se desava samo sa DVD discom jer bez ikakvih problema modu da snimam muziku i slike na CD-ove. pokusao sam i sa reinstalacijom nere, menjao nero6 i nero7 ali uvek ista prica. nisam siguran dali reinstalacija windowsa ima ikakve veze sa ovim sto mi se desava, 3. ima samo jedna stvar a to je da sam posle reinstalacije izgubio SONIC program za snimanje koji mi je bio u laptopu kad sam ga kupio a recover mi ga nije uspeo vratiti.
Nekidan sam opet reinstalirao windows u nadi da ce biti neke promene ali nista, vratio mi se samo Sonic
ali i dalje ne mi PC ne moze otvoriti DVD koji kopiram. Ovo mi stvarno nije jasno sta se desava i polako me vec pocinje nervirati Smile Smile Smile. AKo neko zna ili je imao slican problem molio bih ga da mi pomogne, unapred hvala

4. Juce sam instalirao jedan CD-rom koji sam dobio sa laptopom kad sam ga kupio (DVD Writer-installation DVD) e sad dali je taj writer vec bio instaliran ili bi sad moglo biti nekih promena posto nisam imao vremena da probam narezati DVD posle reinstalacije tog writera. Pre zadnje instalacije sam ja bio odradio ovaj isti CD i pojavila mi se samo jedna ikonica pored ove od D: drivea koja nije imala nikakvu funkciju, sad posle ove instalacije nema te ikonice kao pre pa se nadam da ce mozda biti nekog efekta.
5. Molio bih da mi odgovore samo oni koji znaju ili predpostavljaju u cemu je problem a ostale koji provociraju one koji pokusavaju da pomognu da se suzdrze svojih komentara. Smile

Odgovori na citate sa crvenom bojom:

Pod 1 i 2:
Genije, promeni dvd medij (ono okruglo, drugi proizvodjac) ili jednostavno kupi dvd -R.

Pod 3:
Znaci, posle prve reinstalacije izgubis SONIC, a posle druge se sam vratio??? Molder i Skali su mi pomagali da desifrujem ova dva posta.

Pod 4:
Zamisli da nemas taj cd. E, kad si zamislio to, procitaj odgovor pod 1 i 2.

Pod 5:
Za gledanje u pasulj je bila zaduzena moderator Zorka(vidovita) ali su nam je oteli organi reda...Smile

« Poslednja izmena: 12. Maj 2007, 04:12:23 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HP Pavilion zd8396EA
Pentium(R) 4 CPU Procesor 3.20GHZ, DDR RAM 1048MB, 100GB Hard drive, Microsoft Windows XP Home edition, Version 2002, servis pack 2
Nadam se da ce vam ovo nesto pomoci.
Samo da navedem, i pre odradjivanja tog DVD writera koji sam gore naveo mogao sam neke od kopija da odgledam na dvd playeru, posto posle toga nisam imao vremena da nista kopiram jos neznam dali ima nekih prmena, sutra cu imati vremena da odradim neki film pa da vidim. Nadam se da cu uz vasu pomoc resiti problem  :[115]:za uzvrat cete dobiti  Smile Smile Smile Smile

merged by Belgrade ; ne pisi postove zarednom

Pa mozda ako bi pokusao da nareze neki dvd, mozda bi i resio misteriju da li hoce da reze ili nece...posto nije imao vremena da nareze neki dvd ali je imao vremena da ucestvuje u raspravi o tome ...

Da li je uopste probao da promeni taj dvd medij, da pokusa sa nekim drugim,nisam primetila iz njegovih postova da je ista slicno uradio ...
Ja sam imao vremena da upalim PC na nekih 5 minuta i pregledam dali ima neka poruka ali nisam imao vremena 25 ili 30 minuta da pokusam odraditi copy nekog DVD-a, jbg ovo ce mozda nekome zvucati neverovatno ali je istinito Smile, jbg ovo mozda nekome zvuci cudno ali je istinito Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 19:31:18 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 04:20:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.