Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Nov 2025, 11:08:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa NFS: MW  (Pročitano 3277 puta)
15. Feb 2006, 11:07:06
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Imam problem da u svakoj trci koju zapocnem u prvom krugu igra s'vremena na vreme secne ili imam osecaj kao da uspori, pa se brzo sve vrati na normalu. Ako je u pitanju trka iz vise krugova u sledecim krugovima je sve u potpunosti u redu, a ako u trkama od jednog kruga, posle zavrsene trke uradim restart trke, opet je sve u redu!
Ovo se desava kako god da postavim opcije u podesavanjima, cak i kada stavim 800x600 sa minimalnim detaljima, pa sve do 1280x1024 sve na max - isti su simptomi.
Imam MSI 7800GT, 1GB rama i Athlon64 3500+ i bas mi je cudno da se to desava. Pokusao sam i da overklokujem CPU (225*11) i graficku (480/1170), ali ni posle toga se nista nije promenilo. Cak sam i latencije memorije spustio na 2.5-3-3-6, ali ni to nije resilo problem. Pokusao sam i defragment diska, ali bezuspesno. Igrica ide preko Daemon Tools-a, a image je na HD.
Inace probao sam sve moguce drajvere (kako MSI-jeve, tako i NVidia-ine). Trenutno sam sa najnovijim sa MSI-jevog sajta 82.12. Instalirao sam i Februarsku verziju DirectX 9.0c, ali ni to nije pomoglo.
Igrica je sama dosla pacth-ovana sa verzijom 1.2. Koliko sam video 1.3 ne donosi nikakva poboljsanja na ovom planu sto meni treba.
Pokusao sam preko google-a da nadjem resenje, ali nisam uspeo. Jedan lik ima slican problem, ali niko mu nije predlozio resenje.
Znam da igrica nije do kraja optimizovana, ali opet, nadam se da postoji resenje za ovakav problem.
Moze li mi neko pomoci sta da uradim, pa da resim ovaj problem?
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Kod mene radi savrseno a imam slabiju mashinu od tebe .Mislim da je neka greska u igrci
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Znam ja da bi ova igrica trebala da radi i na slabijim masinama u punom sjaju, pa me zato i nervira.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Pa cim meni lepo radi u 1024x768 na Intel Pentium 1.6Ghz sa 1GB rama i grafickom Radeon 9600xt 256MB znaci da je do igrice. Jedino je da probas da nadjes neku drugu instalicu od te igre. Ako imas instaliran SP2, do njega je sigurno, ako i dalje secka posle instaliranja druge instalacije te igre. I meni je potpuno isto tako bilo sa SP2.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2006, 18:47:12 od kope »
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
definitivno bug u igri, ne mozes nista, samo ako se smiluju da petchuju skorije...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
Au kakav kom imas i zalis se ja na mojoj jadnoj masini smanjim rezoluciju i detalje na minimum i jedva mi radri. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 216
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3i
 :Pserdawe Smile Smile ja mislim da ti je to zbog graficke jer mi se cini da imamo sve isto samo sto ti imas gforce 5200 a ja ati radeon 9550
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
:Pserdawe Smile Smile ja mislim da ti je to zbog graficke jer mi se cini da imamo sve isto samo sto ti imas gforce 5200 a ja ati radeon 9550

da da da....zbog brade..... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson K800i
He, resio sam problem. Ustvari, samo sam ga prikrio. Naime igrica bas i nije kompatibilna sa Audigy2 ZS zvucnom kartom, pa sam iskljucio akceleraciju zvuka u DirectX podesavanjima.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
Svaka cast ali ne znam kako si se toga setio. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Nov 2025, 11:08:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: NFS

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.