Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa Media Player-om...  (Pročitano 1199 puta)
17. Dec 2003, 08:13:43
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
mob
BlackBerry bold 9000
Moj burazer ima problema sa Media Player-om, a ja nisam imao pojma sta i kako bi moglo da se resi, pa rekoh da pitam ovde... Pazljivo slusajte..

Prvo - Media Player se startuje bez problema, ali kad on pokusa da iz MP-a otvori neki fajl (na primer neki WAV fajl), program se automatski gasi... Uspeo sam samo da vidim da se u glavnom prozoru ucita ime pesme koju MP treba da otvori, i, odmah potom, program se iskljuci...

Ako neko zna kako da resim ovaj problemcic, neka javi...

Unapred zahvalan,
Dell boy...

P.S. Probao sam da reinstaliram program, desava se isto...
IP sačuvana
social share
This time next year we'll be millionaires !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Koji WIN i koji MP?
Nijesam imao primedbi za 9.0
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
mob
BlackBerry bold 9000
WIN XP i MP 9.0...

Vidi, covek misli da mu se taj problem odrazava i na rezac, tj. (kako mi on kaze) od kako ima taj problem sa MP-om, vise ne moze da narezuje Audio CD-ove... Tacnije, rezac prikaze da je zavrsio posao, ali, kad stavi disk u CD-ROM, ocitava mu kao da diska uopste nema (ili da je disk potpuno prazan, nisam bas siguran).

Ja sam probao da mu, reinstalirajuci MP, pregazim stare probleme, ali, posto zavrsi instalaciju, ponovo se javlja isto - nece i nece...

Ako imas bilo kakvu ideju da li ova dva problema mogu da budu u uzrocno-posledicnoj vezi, javi, pa da se smislja resenje..

Aj, pozdrav...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
A šta to neće da prepozna diskove .. Win ili MP ..
A koji DX ima instaliran na maxini taj prijatelj .. inace nisam imao problema sa MP'om koje si ti opisao ..
Proveri sta sve jede resurse kompa .. da li se komp reseture ili se samo MP ugasi a ostali programi rade ok ..?
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
mob
BlackBerry bold 9000
Ma, na masini je instaliran DX 9.1 (ili 9.0, nisam siguran). U svakom slucaju, svi ostali programi rade kako treba, samo MP nece da otvori ni jedan jedini fajl... Plus, postoji i problem sa narezivanjem muzike u Audio formatu (WAV, CDA, WMA...), koji sam prethodno opisao...

Resurse kompa jede gomila nekih idiotizama, ali svaki drugi, pa i mnogo zahtevniji programi od MP-a, rade kako treba, samo on ni da cuje... Ja, inace, nikada ne koristim MP, tako da na ovaj problem nikada nisam naisao, sto je i razlog zbog koga mi uopste nije jasno kako MP i posle reinstalacije ponavlja isti problem... Ako iko zna kako da mu "stanem u kraj" (sto bi rek'o voljeni nam vojvoda Seki), neka javi...

Aj, u zdravlje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sad do sutra mozes traziti sta je, cud je windows-ova smijesna rabota i leba nema da nadjes sta je.
Backup, format pa reinstall...
Ja bih to bar uradio.
Mozes pokusati sa operacijama tipa... skines mp9 pa stavis 8 pa preko 8 onda savis 9 ako ti bas treba 9... al sve to je nepouzdano...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Probaj po opcijama WMP'a da čeprkaš .. da isključiš automatsko povezivanje na net .. i sl..
Nek proveri na kojim diskovima reže muziku .. baš ću da probam kako radi kod mene .. Mislim da DX 9.1 nije još izašao .. verzija 9.0 B je aktuelna pa probajte nju da instalirate preko eventualne A verzije ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
mob
BlackBerry bold 9000
Opcije MP-a sam vec prilagodio onoliko koliko sam najbolje umeo... Sve auto-opcije sam iskljucio i opet isti problem...

Sto se SX-a tice, cini mi se da sam vec rekao da nisam bas siguran, pa ne mogu da potvrdim koji je, ali svi ostali programi rade kako treba.

Diskove za narezivanje muzike smo menjali vise puta, i svaki disk ima isti problem - proces rezanja protekne bez problema, ali onda sistem nece da prepozna sta se na tim diskovima nalazi, ili uopstte ne prepoznaje ni diskove, kao da nisu ubaceni u drajv...

Probacu da odradim jos gomilu gluposti, pa ako nesto uspe, javljam... Do tada, svako sa ikakvom idejom ce mi biti vise nego koristan...

Over and out,
Dell boy
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Kao da diskovi nisu zatvoreni .. na to me podseća ..
Probaj u nekom programu da ih finiširaš .. pa vidi da li će da ih Sys prepozna ..
Morao sam maxinu od nule pa instaliram al ovih dana ću da probam rezanje iz WMP'a ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: fajl

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.