Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jan 2026, 04:14:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa mačićima  (Pročitano 1805 puta)
18. Nov 2011, 17:15:09
Zodijak
Pol
Poruke 1
Browser
MSIE8.0
Imam trojicu mačora starih malo više od 5 meseci (iz istog su okota).  Do sada je sve bilo u redu sa njima - delovali su snažno, dobro su uhranjeni i uvek su bili spremni za igru.  Međutim, pre 2 dana jedan od njih je delovao umorno i počeo je da se odvaja od braće kako bi spavao, a poznato je da je on dosta vezan za njih i nije sklon odvajanju.  Od tada deluje da ima slabiji apetit i retko se odlučuje da se pokrene.  Juče je i drugi počeo da se ponaša na isti način, a danas se i treći malo primirio.  Međutim, on je mnogo aktivniji od ove dvojice.  Njihova majka trenutno nema ovakve simptome.  U suštini, mačići deluju umorno i bezvoljno.  Slabije jedu, spavaju skoro po ceo dan. . .  Inače mačiće sam držao u odvojenoj prostoriji u dvorištu, gde nije naročito hladno (ne može se reći ni da je posebno toplo), ali sam ih preneo u kuću čim je onaj prvi počeo da podrhtava kada je izašao napolje.  Tada mi je delovalo da mu je hladno.  Juče sam pozvao veterinara, on je došao i rekao da su možda prehlađeni i kako je bio u žurbi dvojici je dao antibiotike (u vidu injekcije) i rekao da će ih obići za 2 dana.  Međutim, ne vidim da se nešto poboljšalo.  Inače, mačići NEMAJU neke simptome prehlade u vidu teškog disanja, kašlja, sluzavog nosa i očiju. . .  
Interesuje me da li je neko imao ovakva iskustva sa nečim ovakvim i da li može da mi kaže nešto više o tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung GT-S7580
  Ja stv ne mogu kako da ti pomognem,nadam se da ce se neko javiti ko moze ... Srecno!   Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia E72
Pa utopljavaj ih, mazi  Smile
Ne razumem ljude koji drze zivuljkice po ovoj hladnoci u dvoristu, kako im nije zao  Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung GT-S7580
Slazem se sa tobom  Smile ali npr meni keva ne bi dala  Smile  mozda je i sa njim tako, vidis da se brine o njima cim trazi pomoc  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2011, 19:45:41 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
To su ipak zivotinje, prilagodjene zivotu u prirodi, osim toga, majka je stalno kod njih, ako joj se donosi hrana ne mora ni da lovi, znaci ona ih isto dosta greje.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
zovi veterinara opet  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung GT-S7580
http://forum.burek.com/dezurni-veterinar-beograd-t562253.html
Evo ti ovaj veterinar pa mu postavi pitanje Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 203
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
"To su ipak zivotinje, prilagodjene zivotu u prirodi"
Upravo tako,pazi kažeš imaju više od 5 mj.,pusti ih da šetaju vani,životinje su sklone da same sebi nađu potreban lijek iz biljaka(sigurno si primjećivao mačku da jede neke travke,jer osjeća da joj fali nešto i zna šta treba da pojede),možda je riječ o nedostatku nekih vitamina ili ne znam šta već... Meni se skoro desilo slično nešto,ne baš na takav način,ali čisto da vidiš da nekad životinje same sebi nađu lijek.Dakle imam mačku sad ima oko 2 god. Bude u kući,hoda vani,spava u odvojenoj prostoriji,ali u junu ili julu,nebitno,primjetila sam da mačka ima ukočene mišiće u prednjim nogama,i stalno je spavala,nije htjela jesti itd. Kasnije se to proširilo,ja sam to shvatila kao nekakva paraliza ili ne znam,dakle zahvaćeni su i zadnji udovi,mačka nije mogla aman nikud da hoda,napravi 3 koraka i izvrne se.I sad,ne znam da li da zovem vet. ili da pustim da vidim da li će proći.Međutim naiđe bakica i fino mi kaže da mačku ostavim vani,da će sama naći lijek.I ja to uradim,nakon 3-4h,mačka mi stoji ispred vrata kuće,normalna,ništa ukočena,odmah tražila da jede.Dakle,životinje su sklone da same sebi nađu lijek i da si pomognu,takva je priroda.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2011, 01:09:42 od -aurena-ena- »
IP sačuvana
social share
I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky. Later is better than never, even if you're gone - I'm gonna drive, drive... I've got that summertime, summertime sadness!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jan 2026, 04:14:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: hladno macicima

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.