Vidite ovako, ja sam nekada bio pravi kirov a njegova kopija kao sto sam sad ali medjutim pre jedno pola godine sam promenio mail i nikako da se posle toga ulogujem kad god pokusam sa pronalazenjem sifre on je nikako ne posalje na moju staru a ni na novu adresu. Sta da radim?
Posto ti i buraz i onako imate jedno 5 naloga na forumu mislim da ti ni to nece predstavljati problem. Nalog ti je inace ispravan, i bez problema salje mail, a ja sam vec jednom rekao kad se neko od tvojih drugara javio da mu dam tvoju sifru da ako to hoces sa te adrese u profilu meni posaljes mail, jer ovako da saljem nekom sifru bilo cijeg naloga ne pada mi na pamet.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!