Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa Leadtek TV karticom... HELP !!!  (Pročitano 1689 puta)
05. Jun 2008, 10:01:57
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kupio sam Leadtk WinFast XP2000 Global TV karticu.
Prilikom instalacije iste, nije bilo nikakavih problema, ali prilikom sledeceg paljenja kompjutera nije vise bilo nijednog memorisanog TV kanala (sa kablovske), niti sam bio u stanju da pronadjem ijedan ponovo (na Channel Scaninig).  Kada sam reinstalirao karticu, ponovo je sve bilo OK do resetovanja racunara, kada se desio isti problem - nijednog kanala nije bilo. . .

Moj OS je Win Vista 64bit, skinuo sam driver sa Leadtek-ovog site-a za svoj OS, ali. . .  opet bez uspeha, sve se isto ponavlja. . .

Da li je iko imao slicna iskustva i da li ima saveta kako da resim problem?!?!?!

POZZZZ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 122
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
pa moras zapamtiti kanale koje si povato inace ce ti uvek zaboraviti kanale...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat: budz link=topic=349338. msg5523862#msg5523862 date=1212657230
pa moras zapamtiti kanale koje si povato inace ce ti uvek zaboraviti kanale. . .

Kako da ih sacuvam???
Ja ukljucim Channel Scaner, on memorise kanale i sve dok je ukljucen komp, sve radi normalno.  bez obzira na broj resetovanja same aplikacije za gledanje TVa. . .  samo kad se resetuje ceo komp dolazi do problema. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.5
To je neka nekompatibilnost sa Vistom..Sretao sam dosta ljudi koji su imali problema sa ovom katicom na Visti..I ja sam korisnik iste na Xp-u i za to si u pravu sto se tice memorisanja kanala i mora nista posebno da se sad nesto memorise...

A zasto ne odes tamo gde si kupio i pitas ih za savet?

Ili mozda  da ih kontaktiras[sto da ne]

http://www.leadtek.com/eng/company/contacts.asp
« Poslednja izmena: 05. Jun 2008, 13:14:45 od diarno »
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Instalirao sam neki Chris TV Tuner, i nakon skeniranja kanala izabrao sam opciju: Export Channel List i sacuvao je na hardu. Kada sam resetovao racunar, sve je bilo u redu, tj imao sam sve kanale!!! Dakle, resio sam delimicno problem, mada mi sada ne radi daljinski...

Probao sam istu stvar i sa Tv tunerom sa Leadtek-ovog CDa, pa cu veceras videti da li to funkcionise...

POZZZZ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zna li neko sajt da se gleda  tv preko interneta :D :D :D :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Link
Za daljnja pitanja otvori novu temu.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 03:47:38 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.