Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 14:45:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa laptopom  (Pročitano 8434 puta)
21. Jun 2015, 17:16:43
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 143
Zastava Sabac
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Apple 
Imam problem sa starim laptopom nece da podigne sistem ne znam u cemu je problem pa ako biste mi mogli pomoci bar da znam u cemu je problem.Krene da pozdize windows pokazuje 5-6 crtica i onda plavi ekran na sekund pokaze i to je to.Onda se pojavi Compaq logo i ove 3 opcije da izaberem The first is to press ESC to change the boot order, the second is F2 to enter setup, and the third is to press F12 to boot from LAN.
Laptop je Compaq Presario 2100 i stvarno je star ja se basi ne razumem  ali meni bi obavljao posao jer mi treba samo za internet ako moze i ako nije skupo da se popravi.hvala unapred...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Koji OS ima instaliran? Da li si probala da pritisnes F12 ili neko drugo dugme? Ako jesi, koje i sta se desi kada pritisnes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 143
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Apple 
Hvala na brzom odgovoru ima windows xp pritiskala sam sve ponudjene opcije na F2 je ulazio u BIOS sada vise nece ni to na F12 ne reaguje a Safe mode nema probala sam da mu ubacim disk za reinstalaciju krene da ocitava i ponovo kao dize Windows par crtica i nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Otvori BIOS i postavi da se prvo boot-uje hard disk pa zatim CD/DVD. Pokusaj onda da podignes sistem. Ako ne uspe ni tada, onda udji ponovo u BIOS i postavi da se prvo boot-uje CD/DVD pa zatim hard disk i ubaci CD za reinstaliranje i reinstaliraj sistem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 143
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Apple 
Nece probala sam obe varijante ali dodje do onog dela gde pita koju particiju hoces da instaliras i onda izbaci gresku mogu samo da idem na F3 quit Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Kakvu gresku izbaci? Sta pise?
« Poslednja izmena: 21. Jun 2015, 19:26:28 od Alreadydead »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 143
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Apple 
"An error occured while Setup was updating partition information on 38155MB disk 0 at Id on bus 0 on atapai MBR.Setup cannot continue.To quit setup press F3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

per aspera ad astra

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
ako nemaš nikakve bitne podatke na tom hdd-u, predlažem da ti uradiš kompletan wipe hdd-a, pa tek onda da
ponovo instaliraš windows, ako ti ovo sve nije problem i ako znaš kako.
IP sačuvana
social share
01001110 01101001 01100011 01100101 00100000 01110100 01101111 00100000 01110011 01100101 01100101 00100000 01111001 01101111 01110101
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 143
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Apple 
Nravno da ne znam Smile ali evo sta sam probala uzela sam od komsinice laptop i zamenila hard diskove i niti moj radi kod nje ni njen na ovom laptopu a njen je ispravan 100%.Milsila sam da tako instaliram windows pa da ga onda vratim u ovaj laptop ali ni to nece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Ako njen ispravan hdd ne radi na tvom laptopu onda je problem mnogo veci i verovatno wipe nece resiti problem. A sta se desi kada probas da instaliras sistem na njenom hdd-u?  Smile Uzgred, da li komsinicin hdd ima vec instaliran neki OS? Ako ima da li mozes da ga startujes? I sta se desava sa tvojim hdd-om kod komsinice na njenom laptopu?

I zaboravio sam da te pitam od kada je poceo da se pojavljuje gore navedeni problem na tvom laptopu? Sta si radila na njemu pre nego sto se to desilo?
« Poslednja izmena: 22. Jun 2015, 10:44:51 od Alreadydead »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 14:45:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: laptopom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.