Imam jedan veliki problem !!! Kada podjem na bilo koji nacin da pristupim gprs-u sa mobilnog (N6670) 064 mreza , bilo iz nekog programa npr. Wather ili drzanjem 0 na tastaturi (pocetna stranica), ili iz Opere, NetFront-a, obicnog Nokijinog Web pregledaca, izadje poruka:
Web: Page not found - Check Web Address ! Ali cudo je to sto radi samo Mondo !!! Ranije mi je sve radilo OK, ali sada,................nikako !!! Molim vas pomozite mi da resim problem !!!!
ja sam imao slican problem dok sam imao 6600 imas neka pod podesavanja za gprs pre dva tri dana je bilo objasnjeno u nekom topicu cackaj malo doduse ja sam 063 ali verovatno je isto s.anje evo ti kako je kod mene i gde ti je ta dodatna opcija koja je mene zezala
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
slusaj me to podesavanje se nenalazi u poruci sto posto ali sto posto tako je i samnom bilo moras ovo rucno da namestis veruj mi i ja imam u steku te poruke ali ovo mora rucno sigurno
U pravu si !!! Proradilo je !!! Hvala ti !!!!!! Kako kazu nasi srbi: "Bog te blagoslovio" !!!! -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sigurno nije to, zato sto sam imao sacuvanu poruku koju mi je poslala Telekom Srbija (operater)
Nikad nemoj biti siguran kada je telekom u pitanju Ali, nisi se dovoljno trudio, jer da si išao na telekomov sajt, video bi da je sve lepo objašnjeno u ovom pdf fajlu!