Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 18:57:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa kodecima  (Pročitano 1966 puta)
27. Jul 2009, 16:59:56
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Imam jedan mali ali dovoljan problem koji ide na zivce:
elem, bilo koji divx ili avi film ide normalno ali u nekom trenutku pozuri za jednu sekundu, kao da se ubrza za trenutak a onda se vrati na normalu, nervira coveka kad gleda domaci film i ne cujes pola recenice. . .
inace imao sam K-lite codeck, pa sam ga deinstalirao, probao sam sa CCCP (combined community codec pack) i problem se nastavlja, inace nema veze iz kog playera pushtam film, MV2, GOM, windows media 11 itd, javlja se kod svih. . .
jel imao neko slican problem ili jel zna neko reshenje. . .
unapred hvala!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Odakle gledas film, sa harda ili sa diska. Koju konfiguraciju imas? Probaj da ocistis sitem u potpunosti od kodeka i raznoraznih plejera pa instaliraj samo DivX i XviD kodeke i pusti neki film u WMP-u da vidis da li i dalje secka.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
I ja imam ovaj problem vec odavno. Kada gledam neki film sa svim programima mi secka, osim sa VLC playerom, tako da instaliraj njega ako ga nemas pa probaj. Inace negde sam nasao na netu da tu nisu u pitanju kodeci vec graficka i to "NVIDIA", tako da sam ja skinuo neki programcic koji to navodno ispravlja ali nista.

Ja imam NVIDIA gf 8400, koju ti imas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
imam ATI Radeon 9550, razmisljam da je zbog drajvera za graficku, inace ne secka nego se ubrza za sekundu i preskoci deo. . .  gledam ja filmove, ali bas nervira kad se to desi, imam 3-4 playera i preko svih se javlja isti problem, bez obzira dal' gledam sa HD-a ili DVD-a. . .  to mi se deshavalo i na proslom windowsu, pa je nekako prestalo i radilo je OK, a skoro sam gazio windows i instalirao sve nove programe, drajvere, kodeke i opet se to deshava, kao da neki odredjeni program ili kombinacija programa dovodi do toga. . .
ne znam, nisam pametan. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Pa da, tako i kod mene, ubrza za sekundu na svakih 1-2 minuta. Da li je do raznih konbinacija programa ili konfiguracije, ili jednog i drugog ne znam. Znam samo da mi se to pojavilo prvi put kada sam kupio novi procesor i graficku, ja mislim da je do graficke, samo nije mi to toliki problem da bih kupio novu, posto mi normalno radi preko VLC-a.

Jel' si probao VLC Player ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Probajte da instalirate najnovije verzije drajvera za grafiku. Naravno deinstalirajte prethodne verzije.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 18:57:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.