Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 07:07:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vise pitanja  (Pročitano 1300 puta)
09. Avg 2013, 00:36:26
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 111111
Imam vise od jednog problema,pa ako biste mogli da mi pomognete..

Kupio sam lap top pre pola godine mozda,mozda malo jace..I uzeo internet paket 10mb/s.
I sad ne pamtim kako je bilo sa pocetka,ali mi sad konstantno laguje kad pustim video na youtube ili bilo koji drugi sajt.
Ne mogu na miru da gledam ni prenose utakmica koje pustim kad zelim da gledam.Bukvalno secka i smara.
I sad nemam pojma da li je to do mene ili interneta ili do sajta ili do neceg softverskog ili hardverskog.
Bukvalno me iritira ta cinjenica,da ne mogu krsteni video da pogledam da ne laguje.
Dobio sam (verovatno i platio) win 7 starter na kome ne mogu da promenim ni pozadinu,jer je verovatno pravljen da ima sto manje funkcija kako bi brze radio.

Drugo pitanje je vezano za fon,koji je od skora poceo da me zeza kad ga povezem sa kompom.
Nmg da vidim karticu sa telefona.
Iz telefona vidim,ali kad je na kompu stoji prazno kao sakriveno.
Proverio sam nekim "Malwarebytes Anti-Malware" ali nista.
Do cega moze biti ?!

I trece poslednje pitanje je vezano za Antivirus ..
Ako moze preporuka za neki samo da nije Avast.Nemam Antivirus , retko kad ga imam,obicno ga intaliram samo da ocistim komp.Jer i onako nista ne radim pametno na njemu obicno ga koristim za faks i pretragu interneta i neke sitne igre tipa sah.Pa mi antivirus i ne treba.
Ali sada mislim da sam pun sa virusima,poksao avastom..Nista nije nasao,dok je ovaj Malwarebytes izbrisao 30tak trojanaca.

Hvala unapred
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Apple 13pro
1 - Ima veze sa netom i ja na kablovskom na i7cpu 16gb rama isto mi secka live stream a imam net 15mbps, ima i do sajta koliko ljudi trenutno prati...

2. Skini neki prateci softver za telefon.. Koji telefon imas?

3. Za win7 Microsoft essentials ja ga koristim i nemam nikakvih problema...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
HTC 
Ti si pobratime pun malware-a i kojecega kao brod i sve probleme koje imas vezani su upravo za to.
Ovo za karticu nisi dobro objasnio ali racunam da je tu crv umesao prste.

Da bi potvrdio moju teoriju uradi sledece:

Instaliraj MCShield
Prikljuci USB uredjaje i sacekaj da ih program skenira.

Izvestaj o zavrsenom skeniranju se nalazi na ovoj lokaciji:

Start > All Programs > MCShield > Logs > All scans

Kopiraj ovde sadrzaj Notepad-a.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 111111
Izvoli buraz,nisam stigao ranije..

>>> MCShield AllScans.txt <<<

MCShield ::Anti-Malware Tool:: http://www.mcshield.net/

>>> v 2.7.4.23 / DB: 2013.8.2.1 / Windows 7 <<<

10.8.2013 15:50:07 > Drive C: - scan started (OS ~200 GB, NTFS HDD )...

=> The drive is clean.

10.8.2013 15:50:07 > Drive D: - scan started (DATA ~240 GB, NTFS HDD )...

>>> D:\~WRL0005.tmp - Suspicious > Renamed. (MD5: f088f5681fe0e5dfa8f5ad79d35e4b27)

> Resetting attributes: D:\msdownld.tmp < Successful.

=> Suspicious files  : 1/1 renamed.
=> Hidden folders    : 1/1 unhidden.

::::: Scan duration: 2sec ::::::::::::::::::

10.8.2013 15:50:08 > Drive G: - scan started (no label ~1878 MB, FAT flash drive )...

=> The drive is clean.

MCShield ::Anti-Malware Tool:: http://www.mcshield.net/

>>> v 2.7.4.23 / DB: 2013.8.2.1 / Windows 7 <<<

10.8.2013 15:52:14 > Drive C: - scan started (OS ~200 GB, NTFS HDD )...

=> The drive is clean.

10.8.2013 15:52:14 > Drive D: - scan started (DATA ~240 GB, NTFS HDD )...

=> The drive is clean.

10.8.2013 15:52:14 > Drive G: - scan started (no label ~1878 MB, FAT flash drive )...

=> The drive is clean.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 111111
1 - Ima veze sa netom i ja na kablovskom na i7cpu 16gb rama isto mi secka live stream a imam net 15mbps, ima i do sajta koliko ljudi trenutno prati...

2. Skini neki prateci softver za telefon.. Koji telefon imas?

3. Za win7 Microsoft essentials ja ga koristim i nemam nikakvih problema...

Brate jebeni klip na youtubu nmg normalno da pogledam.Cak nema ni neku rezoluciju.
Secka iritira me.Do toga da kad uvecam prozor na neki klip nmg ni da gledam ja msm.

Sto se tice telefona imam telenor one touch..ili ti alkatel 990 cini mi se.
Mogu da pokusam da instaliram neki program za fon,ali mi je ovako laganije a i nije mi najjasnije sto se od jednom ne vidi sadrzaj sa kartice.

I trece,meni avast nijedan problem nije resio pa stoga rekh da proverim sa nekim drugim..ali oke.

Citat
Ti si pobratime pun malware-a i kojecega kao brod i sve probleme koje imas vezani su upravo za to.
Ovo za karticu nisi dobro objasnio ali racunam da je tu crv umesao prste.

Brate oko kartice...
Kad povezem telefon i racunar preko USB,izaberem opciju preko fona i dobijem drajv na kome se sve nalazi sa kartice telefona.Muzika i etc.I tu mogu da uzimam sadrzaj i da dodajem novi vrlo lagano i brzo.

E sad problem nastaje u tome sto kad povezem sad,ne prikazuje mi nista.
A sadrzaj mogu normalno da pregledavam na telefonu.
Prikaze se drajv,pokaze mi da je zauzet lupam 700mb a kad udjem unutra nista.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
jel si probo da igras splinter cell? Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 111111
Jebo te splinter cell probo sam rade i obrcem ih deo po deo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
kul jel ces da igras black list? Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 07:07:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pitanja

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.