Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 23:05:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Virus ili nesto drugo?  (Pročitano 1195 puta)
19. Feb 2011, 23:18:24
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Ljudi molim vas pomagajte..  Smile  Moj kompjuter je do danas,tacnije do pre 10-ak minuta radio kako treba.. Moj brat je skinuo neki film i rekao je da mu kasni zvuk.. Pustio je meni da vidim i u tom trenutku ekran je poplaveo,pa pocrveneo pa opet poplaveo i onda se ugasio.. Kada sam restartovao kompjuter ekran se vise ne pali ali se sistem podize.. Cujem onu muziku kada se ucita Windows i kada stisnem nekoliko dugmica u isto vreme cujem onaj zvuk za upozorenje..  Koliko ja znam to bi nazalost trebao biti virus,zar ne??  Smile
Ako neko zna,molim vas neka mi kaze sta je u pitanju sto pre i koliko bi kostala popravka..  Smile

Hvala vam svima unapred.. I ako treba neka informacija recite jer ja ne znam mnogo o komjuterima a i sad mi je sve konfuzno u glavi da ne znam ni za sebe..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
A moze da je riknuo i monitor. Probaj da udjes u safe mode (F8).
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Pa ne mogu da udjem ni u sta jer je na monitoru ukljucena crvena lampica (kao da radi ali je ugasen) a treba da bude zelena.. Onda ja ugasim pa upalim ponovo monitor i lampica bude zelena 2-3 sekunde i pise Power saving mode.. I onda se ugasi i ponovo zasija crvena lampica.. :/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
U toj situaciji ili je crkla graficka ili monitor, tako da ces morati da probas, da pozajmis od nekoga monitor i da vidis da li je problem do njega. A ko taj drugi monitor ne radi, onda je graficka crkla.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Hvala puno Smiley A jel postoji mogucnost da je crkla maticna ili procesor?? Jer to mi je nekoliko puta crkavalo i toga se najvise plasim..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 12, S21
Kao sto je cvrle vec rekao...ovo je hardverski problem, to nije virus...
Ako mozes da uzmes drugi monitor da povezes na svoj racunar da vidis kako se ponasa na njemu ili drugu graficku...
Ako imas grafiku kao komponentu, izvadi je i utakni monitor u integrisanu...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Hvala vam ljudi.. Pokusacu sutra nesto.. Nadam se da je do gracike jer imam jednu staru ali nemam pojma kako se to menja.. Mada kako god.. samo da je do toga..

Prikljucio sam monitor za integrisanu graficku ali i dalje se isto desava.. Windows se ucita (cujem po muzici) ali mi je monitor na stand by-u..  Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 12:19:09 od Pawle95 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Siemens C55
vrisnuo ti monitor 99 % mozda jos da probas da zamenis i kabel od monitora i za svaki slucaj pozajmi od komsije monitor pa probaj da se uveris... ako ti ne da sliku nikakvu pre podizanja sistema hardver je u pitanju i tu nema nikakve dileme samo je pitanje da li je monitor ili grafika ako ne radi ni na integrisanoj grafici verovatno je monitor otisao
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Prebacio sam na integrisanu i prvo nije radio.. Popodne ja da probam ponovo i ukljuci mi se komp na jedan.. Smiley Sad radi normalno i izbrisao sam nekih 18 virusa.. xD Hvala vam puno svima Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 23:05:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.