Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Instalacija XP-a sa HDD-a, problem sa Win XP SP2 Tablet PC Edition  (Pročitano 2129 puta)
02. Apr 2012, 23:50:47
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Browser
Chrome 17.0.963.83
Ovako, igrom slucaja sam instalirao na starom laptopu WinXP SP2 Tablet PC Edition 2005.  I sad bi hteo da se vratim na normalan WinXP SP2, ali fora je sto DVD-RW na lap-u ne radi (a nema ni floppy drajva) pa instalaciju pokrecem sa HDD-a i instaliram (tako sam i instalirao Tablet Edition) s' tim sto sad koji god product key unesem on je invalid.  E sad, jel zna neko u cemu je problem il' bar da mi kaze nacin kako da ja boot-ujem instalaciju xp-a sa hdd-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda
Pretrazi PC kliniku imash upustvo kako da instalirash xp sa flash-a.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Citat: lerr link=topic=574131. msg10373434#msg10373434 date=1333452999
Znam ja kako da instaliram sa flash-a, ali fora je sto laptop nema opciju da butuje sa usb-a.  :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Dakle ovako. Jel postoji neka fora da ja uz pomoc boot.ini, ili nekim podesavanjem trenutno instaliranog Windowsa, pri boot-u, pokrenem instalaciju Win-a koju imam na hdd-u?
Kako to sam Windows radi prilikom instalacije sa CD-a, kad pri prvoj fazi (DOS fazi) samo iskopira odredjene delove instalacije na HDD, pa restartuje komp i nastavi sa GUI instalacijom koju pokrece sa HDD-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda
Znam ja kako da instaliram sa flash-a, ali fora je sto laptop nema opciju da butuje sa usb-a.  :)

Mozda stoji kao USB HDD?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia N-shurnaest
Znam ja kako da instaliram sa flash-a, ali fora je sto laptop nema opciju da butuje sa usb-a.  :)

Mozda stoji kao USB HDD?

To nije Flash , USB HDD je usb externi hard disk drive, flash je USB FDD (flash disk drive).

Cek, prvo si rekao da si uspe da pokrenes instalaciju sa externog diska, pa odmah zatim i savet kako da butujes sa harda... kog harda? Harda na kome si instalirao Windows sa externog harda = Interni Hard na laptopu koji ima Windows ali nece da se bootuje ili interni hard koji ima i dalje Tablet PC windows(?).

Xp Sp3 te ne pita za kljuc pri instalaciji, jer za razliku od SP2 ima Windows Product Activation.

Give same more info for us retards.

« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 20:28:35 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda

Mozda stoji kao USB HDD?

To nije Flash , USB HDD je usb externi hard disk drive, flash je USB FDD (flash disk drive).

Cek, prvo si rekao da si uspe da pokrenes instalaciju sa externog diska, pa odmah zatim i savet kako da butujes sa harda... kog harda? Harda na kome si instalirao Windows sa externog harda = Interni Hard na laptopu koji ima Windows ali nece da se bootuje ili interni hard koji ima i dalje Tablet PC windows(?).

Xp Sp3 te ne pita za kljuc pri instalaciji, jer za razliku od SP2 ima Windows Product Activation.

Smile Eo kod mene na gigabyteu stoji: Transcend usb hdd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142

Iskreno, zbunio si me. Pomenuo sam negde externi hard?  Smile
Ovako, hard je jedan jedini, interni. Na njemu je trenutno instaliran Tablet PC Edition. Na jednoj od particija (ne na onoj na kojoj je Win) je instalacija Win XP SP2. Tu instalaciju ja mogu da pokrenem, ali kad stigne do unosenja "Product Key" onda instalacija na prihvata nijedan key. Pokusao sam sa gomilom, ali nijedan ne prihvata. A jos je fora da ta instalacija Win-a provereno radi, i product key je ok.

Nisam znao da SP3 ne trazi key, probacu s' njim. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Ja stvarno ne razumem sta ovaj Tablet PC Edition radi, ali meni WinXP SP3 trazi key...  I opet, ne prihvata nijedan... Smile
« Poslednja izmena: 05. Apr 2012, 23:54:50 od Djuradjura64 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 6630, valjda
Mozda zato shto nisu ispravni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.172 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.