Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa Intel P4 Prescott 3.000GHz procesorom  (Pročitano 717 puta)
30. Sep 2005, 21:13:15
Hronicar svakodnevice

Omerta Rs

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 981
mob
SonyEricsson 
Ljudi znali neko kolika je temperatura  Prescotta
meni stavno radi 62 C.Neznam dali je to do ostalih komponenti koje su
Msi Geforce 6800 Gt 512x4 Kingston Dvd CD-RW Pioneer 109
2x200 Gb Maxtor a kuler na procesoru je intelov i veoma bucan.
Tako bih molio da mi neko preporuci neki kuler koji je tih i bolje ladi od ovog intelovog
IP sačuvana
social share
Omerta Gazi Vas Sve
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Preskot se i greje i trosi ko furuna... Drug ga je imao do skoro, pa smo i za njega morali da jurimo neki cooler i nasli smo dosta ok varijanti u Imtel Pc Megastore kod novog merkatora. Razni neki cooler masterovi cooleri, i svi lepo rade posao.
Takodje, ja bih ti svakako preporucio da ako nemas neko kvalitetno kuciste, da ili zamenis ili da to sto imas sredis sa jos par coolera.. jedan napred kod hard diskova, jedan nazad i ako moze neki sa strane bilo bi odlicno. To sve skupa nije ni 10ak eura a temperatura ode znacajno dole.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Ja sam imao prescotta i stalno je stajao overkolokovan za nekih 400mhz a podesio samu biosu da radi na cini mi se 2000 obrtaja umesto 2500 kako je fabricki bio namesten. Tako overklokovan u obicnom radu, recimo internet temperatura je bila stalno oko 33 34 stepena. A posto sam smanjio na 2050 obtaja nije vise bio toliko bucan vec sasvim ok.
A to sto tebi stoji na 62  Smile
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
Heh pa kada sam hteo da sam pojaca brzinu fan-a na procesu a ja uzmem novinu recimo mob magazin i savijem i onda mu zatvorim rupe na kucistu gde ventilatori uzduvavaju i pustim kasperski da trazi i adaware pustim da trazi. I posle nekog vremena pocne da vrti max je uspeo da otera ventilator na cini mi se 4500 ili 5000 obrtaja ali temperatura je stajala oko 58 tu negde sada vec nemogu da se setim tacno to sam radio prosle godine i posle nekih minut vremena kako nije hteo vise da ga zavrti i temp je stajala na oko 58-60 onda ga pustim da se ohladi.
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

bastra od boga data!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 529
Kod mene je 32-33. Brate tu nesto nije u redu.
IP sačuvana
social share
Bastra od Boga data!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Omerta Rs

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 981
mob
SonyEricsson 
Hvala na odgovorima ali mislim da ova temperatura i nije nenormalna zato sto sam gledap na es forumu da
Prescottova temperatura normalna je negdo oko 59 c.Kuciste mi je  chieftec ono veliko sa vratancima
i  jos plus mi je otvorena strana kuciista.Cuo sam i da ova intelova jezgra bez abdejtovanja biosa grese u
temperaturi za 10 c.Hvala na odgovorima.Da nezna neko neki kuller ultra tih cena nebitna .
IP sačuvana
social share
Omerta Gazi Vas Sve
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa rekao sam ti.. Cooler master.. izaberi koji ti se svidja, ja sam probao onaj sa turbinom i onaj ogromni i ni jedan od njih se ne cuje.
Pazi.. normalna temperatura procesora je relativan pojam... zavisi i gde ti se kuciste nalazi i kakvo je vreme tj temperatura spolja.. a sa otvorenom stranicom ne sme da bude tolika..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
true
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Ni Thermaltake nije los samo ne znam koji broj.......skoro izasao.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.