Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 13:59:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa ikonicama  (Pročitano 965 puta)
01. Jan 2008, 22:42:43
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Bežanijska Kosa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson w970
Imam problem u vezi ikonica...Naime još pre pola godine instalirao sam Vista Transformation pack...I posle nekog vremena me je smorilo i želeo sam da ga izbrišem...Pokušavao sam i preko Add/Remove i preko system 32/Resources ali se ne pojavljuje čak sam i sve teme brisao...I danas sam skinuo default shell32.dll i zamenim ga umesto prethodnog...i on ga sve lepo prepoznaje u Folder Properties ali su na desktopu od inkonice od Viste;
Evo SS:

Znači prikazuje ga kao default ikonu a na desku ga kao Vistin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Secam se toga,imao sam da kazemo skoro slican problem,meni osim ikonica ostale su jos neke sitne stvari nepromenjene i nema sta nisam uradio i koja sve podesavanja nisam odradio i uvek isto i pre nego sto sam poceo da ludim i gubim zivce odradio sam repair sistema i prolem se resio,tako da ti savetujem da to i sam odradis i postedis sebe muka,ja bar neznam sta bi drugo moglo pomoci jer sam uradio sve sto si i ti naveo i jos neka dodatna sitna podesavanja i na kraju nista.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Bežanijska Kosa
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson w970
Da ti se možda nije kada ti se palio Windows kao učitavalo nešto u crnom ogledalu?Da li možda postoji neki drugi način sem repair sistema?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Da ti se možda nije kada ti se palio Windows kao učitavalo nešto u crnom ogledalu?Da li možda postoji neki drugi način sem repair sistema?
Bogme bilo je i tog crnilo sto kazes,par puta se javljalo ali nakon sto sam odradio repair sve se vratilo u neko normalno stanje,neznam sto ti je problem odraditi taj repair, jer sa njime neces izgubiti nista ni od podataka ni od programa,podesi u biosu da ti butuje sa cd-a i posle opcija repair i nakon 15-20 minuta sve gotovo i windows radi ponovo kako treba,meni je ova opcija pomogla ni sam neznam kolko puta.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Bežanijska Kosa
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson w970
Pokušaću...Hvala ti u svakom slučaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Bežanijska Kosa
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson w970
Izvinjavam se zbog dva posta za redom ali rešio sam probelm..
Znači za sve koji imaju ovakav problem najbolje rešenje je TuneUp Utilties 2007...Pomoću njega sam vratio stare ikonice...Znači pokerenete TuneUp pa na Customise&Analyze  pa Tune Up Stlyer i tu imate da menjate Boot Screen,ikonice i ostale gluposti...Možete zaključati temu
Pozzz
« Poslednja izmena: 02. Jan 2008, 16:42:51 od gajich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
mob
Nokia E75
Eto vidis tebi je pomoglo dok meni taj isti program nije pomogao,kao ni System Mehanic i jos gomila slicnih programa nisu bili od koristi,ta jebada sa ikonicama i izgledom zavisi od mnogo razlicitih stvari.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No leaf clover

Zodijak
Pol
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Meni nikad nije bilo jasno zasto instalirate te dodatke koje usporavaju rad u Windowsu, a samo da bi lepo izgledao? Moj je drug to radio sto puta. Dodjem kod njega da mi pokaze kako mu "lepo" izgleda Windows, a on mu koci kad hoce da pusti film. Vrlo korisno.
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 00:22:02 od wlada13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 13:59:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.