Naravno da ima resenje!Ali prvo, moras da mi posaljes 100 Eura, da bih mogao da ti gledam u kuglu...50 Eura za pasulj, ali ti moras da ga doneses.
Koja ti je graficka?Koliko imas Rama?Koji ti je procesor?Ili jos bolje pitanje, jel' na svakoj igri, ili samo jednoj?Koja je igra uopste?A i u svakom slucaju, omasio si temu.
Da imam toliko poslao bih ti. . . :P Bolje da u pasulj jel nas ili strani. . :D Graficka ATI Radeon 5670 HD 512 DDR 5, 2 GB DDR 2 Rama,AMD 4000+ sa dva jezgra. . . Skoro na svakoj sad u zadnje vreme nisam naleteo da nije ubrzavala neka igrica. . .
Pokusaj da reinstaliras drajvere za graficku, Javu, Direct X, a mozes da probas, desni klik na desktop, properties-Screen Saver-Power, i ako nije, da prebacis na Home/Office Desk.
Ako nista od toga ne pomogne, onda ALT-TAB iz igre, na desktop, otvori task manager (Ctrl + alt + delete), nadji igru pod procesima, desni klik-set affinity, i odstikliraj 1 CPU...mozda pomogne.
Ako nista ne pomogne, mozes da probas i ovo, ali mislim da je to vise za starije igre. http://www.cpukiller.com/
« Poslednja izmena: 16. Dec 2011, 15:32:19 od pleybeck »