Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 10:32:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa hardom  (Pročitano 2615 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows 98
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Oprosti, ali moram:

- Nije "Podatci" nego "Podaci" Smiley

- Sistem ce trajati isto dugo bez obzira da li je na samoj C: particiji ili ima jos i D: za podatke Smiley

- Uvek me razocara kada vidim da se D: koristi SAMO za filmove i muziku Smile(

- Bez obzira sto jeste svejedno da li ce imati samo C:, prisustvo druge (D:) particije jeste pozeljno (upravo zbog lakoce ocuvanja podataka pri reinstalaciji kasnije, i zbog jos nekih sitnica)

- Neka mi javi TARGET ako postoji, kao sto napisah u svojoj predhodnoj poruci.

Nesto cudno se desava sa njenom particijom, a format uvek moze biti POSLEDNJE resenje! Wink
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
tako mi je i napravljeno,imam dva harda,jedan od 40 Gb na kome je samo C na kome su windows i programi i drugi od 160 Gb koji je podeljen na E i F na kojima skladistim sve ostalo.Malo mi je cudno da E particija radi normalno a F ne moze da ocita jer su obe na istom hardu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
evo ovako:kad kliknem desnim klikom treba mu oko 3 minuta da otvori pa onda opet toliko kad kliknem na properties pa onda opet toliko kad kliknem na find target i izadje ovako-F:\documents and settings\dokumenti
To je sve sto izadje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows 98
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Jednom mi se to isto desilo pa sam raskacio napon i kad sam ponovo ukljucio sve je bilo u redu.Ovog puta sam skidao hard nekoliko puta i nece opet.
Ako sam te dobro razumeo - ti si na upaljen racunar, sa podignutim sistemom raskacio napajanje tom hard disku...? Nekoliko puta...?
Cisto da znas - to se nikad, ali bas nikada ne radi!

Tebi ce definitivno trebati dve stvari:

1) Hard disk sentinel kojeg imas na Hirensovom CD-u (ili ga skini direktno sa www.hdsentinel.com )
2) Predhodno vec pomenuta procedura sa Chkdsk-om.

Skini Sentinel, instaliraj, pa javi kakvo stanje hard diska ti prijavljuje?

A zasto nije mogao da uradi Chkdsk? Koju gresku je izbacio?
Imas li instalacioni CD od WinXP-a?
Ako imas - upali racunar sa njega, pa u izboru izaberi NE da instaliras WinXP, nego REPAIR console.

Kad udjes u repair console, kucas komandu CHKDSK F: /p /r (Enter)
Odatle treba da MORA da moze da odradi Chkdsk Smiley
Budi strpljiv, Chkdsk moze da potraje i do sat vremena Smiley

Nakon toga vidi da li imas virusa na toj particiji?
(Desni klik na nju, pa izaberi skeniranje na viruse sa tvojim antivirusnim programom).

I tek nakon svega toga trebalo bi da mozes ponovo otvoriti tu particiju. Smiley

Javi sta si uradio?
Sretno!

IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 10:32:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.