Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows USB Flash memoriju preoznaje kao CD-ROOM!  (Pročitano 574 puta)
11. Okt 2012, 23:33:21
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Imam Transcend 4gb fleshku i radila mi dobro par godina. Danas kad sam je ubacio u comp windows mi je detektovao kao CD room, i nisam imao opciju da formatiram i slicno. Ubacio sam je u drugi comp isti slucaj. A do juce mi je radila! Probao sam i preko testdiska da je formatiram, ali testdisk prepoznaje 3 jetflash memorije od po 1400gb Smile
Jel zna neko kako da sredim flesku? Znaci nemam nikakve podatke na nju samo hocu da je osposobim da bude ponovo ispravna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
lako ces na internetu naci nacin za fleshovanje usb memorije. mislim da nisi ni pokusao. ako vec ne radi onda ces nauciti nesto novo radeci flash a neces zazaliti jer je vec neispravna.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Uspeo sam da fleshujem i sad je OK Smiley Hvala!
Pre toga sam pokusavao da nadjem firmware sa oficijalnog sajta ali bezuspesno. Sad sam uspeo da to uradim pomocu nekog programa AlcorMP iz dva klika.
Poskidao sam vise verzije, prva mi je napravila da mi kapacitet bude 115mb Smiley Ostale nisu radile, i na kraju cetvrta verzija mi uspela da vrati pribliznu vrednost. Stara vrednost mi bila 3.81GB a sad mi je 3.91GB  Smile
Nadam se da nema neke veze sto mi vise nije orginalna verzija fleske?
« Poslednja izmena: 12. Okt 2012, 16:20:34 od zoki358 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.171 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.