Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Jul 2025, 10:46:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa grafickom?!  (Pročitano 2128 puta)
01. Apr 2010, 20:03:59
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N95 8GB
Imam zesci problem... Izgleda mi se zeznula graficka. MSI nVidia GeForce 8800GTS 320MB. Surfujem ja netom,kad odjednom ugasi mi se monitor...Upali se posle par sekundi,ali sve neke linije stoje uspravno i boje su se razmazale,kao da je 256 boja. I opet se ugasi monitor... Nista,uzmem ja da restartujem komp,kad ono nista,monitor se ne pali. Ukljucim ga ja u drugi ulaz na grafickoj,upali se on,ali sve neke linije stoje uspravno i cudna slova (to se pojavi odmah,kad stoji ona slika od maticne,kad otvorim bios,znaci uvek).... i sistem nece da se podigne,dodje do ucitavanja WIN7,i posle mi je izaslo nesto na foru problem sa hardverom,blabla,ja isao da proba da ga resi,ali nista.... opet ista pesma,samo sto se sad restartuje cim pocne da ucitava sistem...
Otvorim ja kuciste,produvam ga zesce na kompresoru,izvadim graficku,vratim,probam i u drugi pci-e slot....ali opet sve isto.... popizdeo sam,gde bas sad da se sjebe kad mi treba komp,a ujutru putujem,ne vracam se 5-6 dana... Imam garanciju 3 godine na grafu,ostalo je jos malo vise od mesec dana... Zvao sam coveka od koga sam kupio komp,ali on mi kaze kako ne radi vise sa Pakomom,i da moram njima da saljem graficku da mi je popravljaju....
Pa reko' prvo da pitam,mozda nije do nje (ali izgleda nisam te srece)..... Pa,sta vi mislite?  Smile
Hitno odgovorite,molim vas!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
SonyEricsson k750i
ortak imao isti problem kao sto si opisao i bila je u pitanju karta , njemu su je zamenili i to je bilo to....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N95 8GB
pff,kako meni da zamene,msm gde da nadju novu ovakvu?  Smile
ako nemaju,sta dobijam,pare ili neku noviju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Ako je u garanciji, ti nemas sta da mislis. Stavice ti takvu, ili neku koja je ekvivalent njoj... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
SonyEricsson k750i
Ako je u garanciji, ti nemas sta da mislis. Stavice ti takvu, ili neku koja je ekvivalent njoj... Smile

u nekim prodavnicam nude i opciju uz doplatu( razliku u ceni) bolju kartu... pa eto mozda i dobijes jacu za koji evro... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Ja sam u prodavnicu otisao i nasao gainward 8800gt 512mb.Josh je nisam uzeo ,a kosta 80e.Idem za neki dan da vidim posto su 9800gtx+ mada cisto sumljam da su ispod 100e.

Samo ne daj da ti stave slabije kao meni.Ja sam imao ati radeon 4650 512mb gddr 3 i crkao mi je(ja ga sprzio  Smile) i oni mi dali 9400gt 1gb ddr2 koja je 3 puta sporija. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N95 8GB
sad sam uspeo da pokrenem u safe mode with networking... koliko da prebacim muziku na fon,da slusam dok putujem sutra Smile ... nista,kad se vratim,zovem pakom da vidim kako i sta,da im posaljem grafu,ili kako vec...
samo da mi zavrse to sto pre,nece valjda da se jebenisu mesec dana...

saljem im samo graficku,tako da ima da mi vrate istu takvu,ili bolju  Smile bude li nesto malo slabije,zapalicu ih... ako mi ponude da doplatim KOJI evro (tipa 20-30) za neku bolju,mozda cu i da doplatim,mada sta mogu da mi ponude bolje za toliko malo para  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
SonyEricsson Xperia mini
nece valjda da se jebenisu mesec dana...

Nadaj se da nece... ali..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95 8GB
Evo mene,pa da vam ispricam sta mi se sve izdesavalo...
Jedno vreme nisam bio tu,i kad sam konacno dosao kuci,odlucim da zovem pakom,dogovorim se sa njima da im ostavim grafu u bilo kom shopu....odem ja do bg-a prosle subote,nadjem shop u balkasnoj,ali oni nece da mi prime,kazu da moram da nosim u servis...posalju ma na nbgd,ja odem tamo i trazim pakom u ulici djordja stanojevica...broj 4...ali ga nigde nema...i tako ga trazim sat vremena,i ne nadjem ga... nista,posle par dana,u sredu,ode rodjak i odnese njima graficku (znaci nasao ih je) ali me zove i kaze kako ne mogu da je prime posto im se ne podudara serijski broj sa garancijom... vrati mi on graficku,odem ja kod tog coveka od koga sam kupio,kad ono prc...meni na grafickoj fali nalepnica sa serijskim brojem (nemam pojma ni dal je bila tu uopste ranije) i covek ne moze nikako da mi zameni.... trazi mi makar kutiju (tj omot od kutije) koji ja nemam,posto je to bio tanak obican papir,bacio sam ga odavno...ali na njemu je bio serijski,tako da opet prc.... i nista,ja ga duvam za garanciju.....
e,sta bih sada mogao da uradim....na grafickoj postoji jos 2-3 nalepnice (osim S/N) sa nekim projevima,pa da li mogu ja da odredim nekako SN preko toga,da zovem MSI da mi oni nekako provale to...ili,postoji li neki program kojim moze da iscita SN sa kartice na kompu,pa nekako tako da reklamiram....

nesto mi govori (ne nesto,nego sve) da mogu da se slikam samo....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Mislim da neces uspeti da nadjes serijski broj preko nekog programa, ali sacekaj jos necije misljenje.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson Xperia mini
Dzabe ti sve ako nemas tu naljepnicu... cak je i proizvodjac naznacio na njoj ako se skine da garancije vise nema Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Jul 2025, 10:46:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.