Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Jul 2025, 17:19:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Instalacija modema  (Pročitano 1522 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 50
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Da, nije mi modem povezan preko usb-a. Modem mi je povezan preko ethernet prikljucak za poveziranje mreznih uredjaja  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2013, 23:40:06 od rela1980 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
HTC Sensation
Znaci drajvera za modem nema. Procitaj uputstvo za modem. Moras da se preko nekog internet browsera nakacis na modem (kucas u address bar-u 192.168.1.1 ili koja je vec adresa modema), ukucas user i sifru koji su navedeni u uputstvu i ispratis podesavanja iz uputstva Smiley
Ako nemas uputstvo, najbolje da zoves mts tehnicku podrsku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 50
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Kada ukucam to u internet pretrazivacu pojavi mi se kao da nemam internet, da se strana ne moze otovoriti. Mislim da je problem u tome sto kada odem u  Network Connections nemam nista unutra, pre dok nisam imao internet bilo je neka konekcija uneta, sada kada sam reinstalirao windows  je prazno, mozda je do toga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 5
Ovo mi se jos nije desilo na ovom forumu.

Smile

1. Nisi instalirao sve neophodne drajvere koji su potrebni za normalan rad u samom windowsu XP, dakle, prvo odradi to. Tek kada to uradis i kada sve proveris, tek onda ces podesiti net. Kada (ako) instaliras sve drajvere kako treba, ides na start, pa control panel, tu nadji ikonicu System, dupli klik na nju, pa kad se otvori novi prozor, na slici ovaj dole, levo, idi na tab Hardvare, pa klikni na Device Manager. Tu ne treba da imas nijedan zuti znak pitanja. Na slici dole desno u device manageru imas primer kako ne treba da bude.

Ovako treba:

2. Ti svo vreme dakle pokusavas sa jednog modema da instaliras drajvere za USB konekciju na racunaru za modem koji se povezuje mreznim kablom? Moras prvo da odradis ovo pod brojem 1.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2013, 01:39:03 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 50
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Znao sam da mi fali neki drajver, pokusavao sam da instaliram sa starog cd-a jer sam mislio da na njemu ima nekih  drajvera koje nisam instalirao.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2013, 10:48:04 od rela1980 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 50
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Da li neko zna koji drajveri mi nedostaju?

Bio sam  na sajtu ASUS-a i skinuo neke drajvere ali nista nije pomoglo, maticna je A7N8X-X. Skinuo sam i par programa za detekciju nedostalih drajvera ali da bi oni radili treba internet, a posto nemam drajere nemam ni internet....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
HTC Sensation
Prvo, ocigledno ne znas sta je tacno drajver...
Drajver ti je softver koji sluzi da odredjeni operativni sistem shvati sta tacno odredjeni uredjaj predstavlja i koje su mu mogucnosti. To znaci da, generalno govoreci, za svaki komad hardvera bi trebalo da postoji poseban drajver za svaki operativni sistem. Ponekada jedan drajver moze da se koristi za vise srodnih uredjaja i/ili za vise srodnih operativnih sistema.

Koji tebi drajveri nedostaju?
Verovatno bi najbolja i najbezbednija konstatacija bila: svi.

Ovo bi ti bio moj savet:
Posto nisi uopste odmakao od pocetka, bilo bi dobro da obnovis gradivo. Pokrenes lepo novu instalaciju, formatiras sistemsku particiju i instaliras svez windows.

Pre toga odes na ovu adresu i skines ovaj drajver i sacuvas ga na d particiju ili usb fles ili drugi komp neki:
http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_2.45.html
NAPOMENA:
Obrati paznju kada kasnije instaliras ovaj drajver. Ako ti ponudi neki firewall za mrezu, obavezno ga izostavi.

Ne znam sta si ti skidao sa Asus-ovog sajta, ali tamo su neka pederska posla... Kao nadje plocu, kliknes na link i prc... Nista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 5
Da li neko zna koji drajveri mi nedostaju?

Skini ovo ------->>> Download, pokreni instalaciju, nakon instalacije restartuj komp pa nam napisi kakvo je stanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Jul 2025, 17:19:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.