Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Apr 2025, 22:39:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa fokusom  (Pročitano 10880 puta)
17. Dec 2012, 12:17:57
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Ljudi moji,imam jedan dugogodišnji problem,tačnije par povezanih.
Naime,izuzetno mi je teško da se fokusiram na jednu aktivnost i imam naviku da počnem više stvari i kao u početku,bude sve super,ali posle se nevidjeno zapetljam i onda ne može ni tamo ni tamo..sa ljudima taj problem nemam jer njihova povratna reakcija ne dozvoljava fokusu da luta,ali stvari i dogadjaji tu povratnu reakciju ne mogu da daju. Povezano sa tim,imam veliki otpor pri završavanju započetog i onda,kad već dodje kraj nečeg,bilo dobrog ili lošeg,ja samo zakočim i maksimalno otežem.
Počnem da radim nešto i onda analiziram,razlažem,odem predaleko i nikako da svedem i privedem kraju započeto..što predstavlja problem za mnoge stvari.
Sad sam pri kraju studija,na momente sjednem i sabiram,oduzimam,kao odlučim..ali nikako da se usmjerim.
Kako to da popravim?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Kako to da popravim?
Vise koncentracije, postavljanje prioriteta i manje rasplinjavanja...

Iz ove tvoje price, previse se rasplines a nemas koncentraciju da sve to i zavrsis. Sve je u organizaciji, postavi prioritete i idi po njima i radi na njihovom zavrsavanju. Nema nekog posebnog "recepta" za to, samo mala promena u nacinu razmisljanja i rad na tome. Jednostavno kazes sebi "Ej, prioritet je to, danas radim na tome da ga zavrsim" i to je to.  Smile

Nema nista lose ni u malom "rasplinjavanju"(covek u zivotu ne moze da se fokusira samo na jednu stvar a da mu druge stvari stagniraju jer ce onda ostati ispunjen u jednoj sferi zivota a neispujen u drugima) ali da bi sve to teklo kako treba potrebna je organizacija pririteta i da znamo sta ide pre a sta posle i radimo stvari po tome.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
 Smile

čak mi i horoskop trubi-fokusiraj se,some  Smile

a ubi me to,sva sam u tom ili -ili,krenem jedno,ide super i onda uvrtim sebi da moram samo malo da predjem na drugo..i onda ćao

Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ja tako funkcionišem već godinama, na sve strane, vremenom skontaš da ili ćeš to da promeniš ili da ubediš sebe da uživaš u tome ili da flipneš. Ja odabrala drugu opciju koja nekad naginje ka trećoj. Smile

Nekad je jedino tako i moguće funkcionisati, ali jebada nastaje kad stvari ostaviš nedovršenim. E, tu onda treba napraviti prioritete i zapeti k'o mutav da se stvar završi. Ništa drugo ne pomaže.

A kad sam u maničnoj fazi onda mi to baš prija, kad imam jednu stvar da radim i samo tu jednu, brzo se smorim, ovako kad moram da balansiram, veći je izazov. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
imam jedan malo gadan način motivacije..ubijem se samokritikom ili pišem motivaciono pismo sebi  Smile  znači,u tom pismu sebi napišem kakvo je stanje,šta ne valja,koliko je sati... i onda čitam svaki dan . upali kratkoročno,da znate.
Ali sam sanjala da mi je neko pročitao prvo motivaciono (od 2 )  i pojeo me blam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Рокни лексијијум, кад те баци у слип мод, има да убије тај мултитаскинг у теби.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
imam jedan malo gadan način motivacije..ubijem se samokritikom ili pišem motivaciono pismo sebi  Smile  znači,u tom pismu sebi napišem kakvo je stanje,šta ne valja,koliko je sati... i onda čitam svaki dan . upali kratkoročno,da znate.
Ali sam sanjala da mi je neko pročitao prvo motivaciono (od 2 )  i pojeo me blam  Smile
Super je fora sa pisanjem, samo gledaj da u njemu napraviš listu sa ŠTA treba i do KAD, a onda štikliraš jednu po jednu stavku kako ih ispunjavaš. Pravi motivational boost, trust me.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
znači,sjutra cijepam drugo pismo,pišem treće  Smile

Šta je to Rejvene   Smile

Ej..pa ranije sam mnogo čitala,gledala serije i filmove normalno...sad film od sat i po gledam od 3 sata do 2 dana..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ne slušaj ga, ne treba ti Leksilijum... bar ne još uvek. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
aa sad me zanima šta je to,prokleti bili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Apr 2025, 22:39:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.