Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 10:30:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa fokusom  (Pročitano 11019 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia X6
Sta je to fokus Smile
IP sačuvana
social share
Chelsea the champions europe
ako radis isto sto je uradio i on onda nisi nista bolji od njega
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
usmjerenje na nešto
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Apsurdno je reci da je problem u okolini, nikada nije problem u okolini. Mada ja mislim da ti nemas problem, nego da dramis Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Ko je osim Lapsusa pominjao okolinu?  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Prvi deo je upucen njemu, drugi deo tebi Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
idi bre, kontam bezveze o čemu pišeš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Sofija se fokusirala na temu, eto napretka  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
NAPOMENA : Ovo je tema u temi, znači imaju nešto sitno zajedničko ali  čitajte samo ovaj post

Zanima me kako održavate koncentraciju i kako se vježba focus, za vrijeme studija zapustila sam čitanje generalno jer mi je bilo preko glave slova  Smile Nimalo pohvalno, jer sam u srednjoj baš puno čitala i prilično se trusila da shvatim sve što pročitam. Vidim da mi se mozak ulijenio, za ovih 5 godina nisma ni 5 knjiga pročitala!

Vjerovatno ide neka hronologija, čitati od nekih tralala knjižica ka smislenim, ali recimo imam neku od Žane Poliakov i nervira me njen stil pisanaj, uzmem neku drugu ( jer sma se nameračila da pročitam poklone), ali mi slabo drži pažnju. Sad čitam Šinjel , niti je knjiga niti ima preko 30 strana ali je bar stil pisanja prihvatljiviji i ima poentu.

Da dodam, oduvjek sam imala 'frku' od knjiga koje imaju 4-5 i vise stotina stranica, jer mi je to djelovalo kao... nemoguća misija, iako smo takvih imali kroz školu bar 5-6. Da bih to savladala, preko ljeta sam jednom pročitala Zločin i kaznu  Smile

I tako je i sa filmovima, čim vidim da traje 3 sata a nije indijski.. odma se odbijem jer ja kao nemam koncentracije za to----a nije ni sama koncentracija riječ, jedan sam od onih somova koji ako čuje da je nešto taško, počinje da gleda kao da je teško ( ako čujem da je lako, pitam se dje je fora) - i onda ako je neki triler, ako je neki zeznutiji film, istog trena se javlja sumnja kako to neću moći da ukapiram  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Sandraaa  Smile

ovo je da ljudi ne bi lutali i fokusirali se na prvi post  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
A ne znam da li si ti svesna da skoro svi ljudi koje poznajes imaju slican 'problem' Smile Mislim to da neces da gledas film od 3h ili da ti je tesko da procitas knjigu od 1000 strana? Pa retko koga znam da mu to nije problematicno.

Meni konkretno nije problem da gledam dobar film od 3h, ali mi je problem da procitam neku mnogo veliku knjigu. Problem je u tome sto sam ja kroz skolovanje a i kroz ucesce na ovom forumu naucio da preskacem delove koji me ne zanimaju. Pa onda citanje izgubi poentu. E sad ne znam da li je kod tebe isti slucaj, ali npr ja kada citam novine nikad ne procitam ceo tekst, kada ucim neko gradivo nikad ne procitam ceo tekst. Fokus je uvek na slikama, objasnjenjima i prakticnom delu. Valjda si sada starija pa si u unutrasnjoj svesti izgradila stav sta hoces a sta neces, pa se tako i ponasas.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 10:30:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.