Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Jul 2025, 22:53:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa erekcijom  (Pročitano 37151 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Matori,ako se budes drzao ovoga,nece ni morati da ti se dize....sve ce ribe da beze od miomirisa belog luka Smile
Bolje probaj neku drugu varijantu.... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Matori,ako se budes drzao ovoga,nece ni morati da ti se dize....sve ce ribe da beze od miomirisa belog luka Smile

ovo nije zezanje , po svemu sto sam citao manjak erekcije je predkazanje za srcani udar i nista manje nego 3 godine mozes dobiti taj srcani udar tako da je erekcija fizicki predznak da nesto ne stima iznutra i da treba menjati. To je cisto fizicka funkcija i nema veze sa psihologijom mada moze biti depresivno i samo pogorsati stvari .

Sto se tice belog luka , to je cena koja se mora platiti jer ja nisam pazio sebe neke vreme, znaci pusio sam, pio i nisam se fizicki protezao tako da mi je imuni sistem i krvotok poceo otkazivati malo po malo. Beli luk tu radi svoj posao jer upravo taj element koji ima taj ostar miris moze da izleci ljudski krvotok pa tako i erekcijske i srcane probleme. Inace treba to jesti potpuno sveze i iseckati na male komade i tako pojesti odjednom i onda popijes vode ili mleka da isceli taj miris. Meni je bilo onako tesko samo prvi dan ali posle je u redu ili mi godi taj efekat koji ima jer osecam se lakse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

ovo nije zezanje , po svemu sto sam citao manjak erekcije je predkazanje za srcani udar i nista manje nego 3 godine mozes dobiti taj srcani udar tako da je erekcija fizicki predznak da nesto ne stima iznutra i da treba menjati. To je cisto fizicka funkcija i nema veze sa psihologijom mada moze biti depresivno i samo pogorsati stvari .

Sto se tice belog luka , to je cena koja se mora platiti jer ja nisam pazio sebe neke vreme, znaci pusio sam, pio i nisam se fizicki protezao tako da mi je imuni sistem i krvotok poceo otkazivati malo po malo. Beli luk tu radi svoj posao jer upravo taj element koji ima taj ostar miris moze da izleci ljudski krvotok pa tako i erekcijske i srcane probleme. Inace treba to jesti potpuno sveze i iseckati na male komade i tako pojesti odjednom i onda popijes vode ili mleka da isceli taj miris. Meni je bilo onako tesko samo prvi dan ali posle je u redu ili mi godi taj efekat koji ima jer osecam se lakse.
sad videh da imas tri banke....malo je rano da razmisljas o srcanom udaru,bolje idi kod urologa da proveris sta se desava....to je moje misljenje. Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Vitamin D, Sauna i posle nje tusiranje hladnom vodom.
Time dobijas na elasticnosti krvnih sudova, ali ako posle kresanja zapalis cigaru,
znaj da ona suzava krvne sudove na 15 minuta.

Sto se tice mene, imao sam 18 godina kada sam mogao 3 puta vez vadjenja, ali sada sa 33 jednom,
pauza 10 min i jos jednom, o trecem putu i ne razmisljam, mada moze se i do toga doci ali je potreban
sijaset pozitivnih okolnosti za to.

Ne brini, nego samo guzi, dok se ne oguli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
trpaj dok mozes  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Live your life like every day is the last day..

Zodijak
Pol Žena
Poruke 197
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
LJubav ti je cudo Smile sve ide iz mozga....bas sve...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ne znam da li se ovo jos nekom desava, ali meni vec pocinje da ide na zivce. Naime, imam 19god i dugo vec imam seksualne odnose, od svoje 16. U poocetku mi se desavalo da posle ejakulacije delimicno izgubim erekciju, ali se to brzo sve vrati na svoje. I znam da je to normalno. Vremenom je to bilo u sve blazoj formi, da bi na kraju taj "pad" bio skoro neprimetan. I sve je bilo super do moje sadasnje devojke. . . Posle ejakulacije, ne samo da delimicno izgubim erekciju, nego je izgubim skroz. I treba mi 5-10 min da je povratim. Brine me sto mi se nikada ranije to nije desavalo i ne znam sa cim ima veze i sta ja mogu da uradim povodom toga. Devojka me privlaci, naravno, cim sam s njom, ali jednostavno, ovo polako pocinje da mi smeta. Ako iko ima predstavu sa cim bi ovo moglo da bude povezano i kako bih to mogao da prevazidjem, bio bih mu zahvalan kad bi mi pomogao. . .
evo ja se javljam nakon par meseci sa resenjem za tebe jer je ovo i meni pomoglo  .

Naime prvo moras da shvatis uzrok ovog stanja i to je uglavnom mentalna napetost ili stres. Druga stvar kod mene je da mi se vremenom nalozilo puno sala posebno na trbusnjacima i to ima jake posledice na bilo sta seksulane prirode. Da ne bih duzio uglavnom kad imas sala posebno na trbuhu onda ljudsko telo pocne nekontrolisano da menja seksualne hormone uglavnom testosteron u estrogen sto nije dobro za seks. Previse sala i previse stresa vodi ka tome da krvni sudovi postaju tanki i oni se koncentrisu da dobace krv neophodnim organima i tad seks jednostavno nije u igri . Ja sam shvatio tad da treba da smrsam i stavim stres pod kontrolu sto je lakse receno nego uradjeno ali ima pomoci. Losa stvar sto se tice erekcije je da je to predskazanje drugih bolesti ali dobra stvar je da mozes sam da se izlecis i da nemas drugih bolesti . Erekcijski problemi su obicno predskazanje srcanih problema i posebno diabetesa i visoki krvni pritisak.

Ne mogu ti reci kako da smrsas ali i to je povezano sa stresom . Ja sam smanjio sa 102kg u novembru do 94kg danas.  Ono sto ti mogu reci je da ne smes da jedes secer u bilo kakvoj formi. Secer se pretvara u salo odmah i pravi te podloznim za stres. Ovo znaci ne mozes da jedes bilo kakve kolace, sokove ali i bilo sta i ili vrlo malo od brasna ukljucujuci hleb.Vecina voca ima previse secera osim limuna, limun je savrsen za smrsavanje za smrsavanje i  gotovo da nema secera. Voce ne trebas jesti barem mesec dana ali trebas jesti svo povrce posebno zeleno. Znaci moras jesti svezu hranu posebno voce i meso i moras da smanjis secer u bilo kakvoj formi

Ima jedan element koji ti moze pomoci u vezi erekcije u roku od 10 dana najmanje i koji ja koristim vec 2 meseca i koji sigurno ima uticaj na mene. To je protein, potpuno prirodan i uglavnom je popularan medju bodi bilderima. Zove se ARGININ ili L Arginin i ima direktan efekat da opusta krvne sudove tako da ces prilicno brzo dobiti erekciju. Totalno je prirodan protein i nema nikakvih kontra efekata. Trebas da uzmes 10-20  grama dnevno do jedno 3 meseca ali ces imati efekat u roku od 10 dana. Znaci ARGININ se koristi u svim bodi bilderskim dodatcima i tu ga mozes uzeti . Samo budi upozoren da ima neki odvratan hemijski ukus ali sigurno je da radi, moras ga piti sa limunadom bez secera.

Drugi protein koji radi s Argininom je Citrulin, nije mozda obavezan ali ja sam citao da podrzava duzi efekat od Arginina.

Sto se tice stresa, najbolje je da uzmes magnezijum , najmanje 400mg ili da jedes svo zeleno povrce. Naime Magnezijum izmedju ostalog isto ima smirujuci efekat i opusta krvne sudove. Ja isto koristim vitamin D kao sto sam rekao i to je neophodno za zdravlje.

Znaci za erekciju je neophodno da imas normalan krvni sistem , tu koristis Arginin i mozda Citrulin , trebas biti smiren i pod kontrolom, tu uzimas Magnezium i normalan imuni sistem , tu uzimas vitamin D. Naravno moras izbaciti secer iz hrane i jesti bilo sta zeleno i zivotinjsko ali gledaj da ne jedes nikakve preradjevine . Ja ne bih jeo isto hleb i mleko. Erekcijski problemi su ozbiljni ne samo za seks nego za citavo zdravlje i obicno govore o nekim dubljim problemima ali dobra stvar je da ima prirodnih i jeftinih nacina da to promenis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da li moze neko da mi kaze da li je bolje koristiti farmako terapiju na pr.    vijagru ili da se proba sa nekim prirodnim sredstvom za pogobljsanje erekcije?

Video sam da falurex reklamira prirodan nacin koji moze da resi problem sa erekciojom.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
ja licno ne verujem u to da moze prirodnim lekovima,posto su obicno dosta slabi

da li neko zna za ernafil? on je kao cijalis ali je jeftiniji. je l ima neko iskustvo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Jul 2025, 22:53:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.