Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:29:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa drugaricom..  (Pročitano 5579 puta)
27. Sep 2011, 19:55:44
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
SonyEricsson w995
Ovako imam 14 godina i imam najbolju drugaricu koja ima mali problem. Ona i ja smo super drugovi kao brat i sestra. Upoznali smo se pre 2 godine i skoro se non-stop dopisujemo da li preko FB-a ili preko skajpa pircamo i super nam je. Ona mi je priznala pre neki dan da me se plasi i to samo kada me vidi , pitao sam je da li sam ja kriv rekla je da nisam , pitao sam kakav osecaj ima zasto ima strah rekla je da se plasi da cu da joj nesto uradim. Mislim da me razumete sad se osecam tako glupo, zelim da joj pomognem da prevazidje taj strah ali ne znam kako.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
češće se gledajte uživo,budi dobar prema njoj i razuvjeri je da će išta da joj se desi,samo ima neki trip
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
Ne razumem, zasto te se plasi?
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
SonyEricsson w995
hvala.. Smile neznam ni ni ja zasto se boji nesto utripovala. Pitao sam je odkad to oseca rekla je otkad smo se upoznali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
pa kako ste se upoznali,koliko ste fizički daleko?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
SonyEricsson w995
upoznali smo se preko moje jedne drugarice, zivimo u istom gradu idemo u istu skolu, ja dodjem ono da je pozdravim ona kao ok i posle ode, ja je pitam sto bezis od mene ona kaze plasim se a ovako preko fb-a smo super
sve normalno pricamo. prvo sta mi je palo napamet je bilo da se mozda lozi na mene ali posle je i ona sama rekla da nije tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
ozbiljno ti kažem,šta god da budete vremenom...morate se gledati,upoznati k'o ljudi. pogotovo kad ste tako blizu. da je veća daljina,razumjela bih te,ali tu ste na pola sata max.
kad se upoznate,imaš par opcija:
-bojaće se manje
-bojaće se više
-ostaće na istom

-ona se boji manje,ali sad se ti plašiš
-prevazilazi strah i imate normalan odnos

kako god,dok ne probaš,nećeš znati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
SonyEricsson w995
a pazi znam je solidno i ona mene ovako smo kao najbolji drugovi a u skoli nece da mi pridje ja njoj pridjem ona se pozdravi samnom i ode, a ja nju sad ubedjujem da se nadjemo kad kod njoj odgovara i bilo gde i da ce skontati da joj necu nista..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
a ovako-da ti recimo smanjiš javljanje preko FB i ostalih 'pomagala'? ništa joj ne objašnjavaj,kao-nemam vremena i slično. uskrati joj taj vid komunikacije jer nije neophodan,niste imaginarne ličnosti nego ljudi koji postoje i bez neta.
da vidiš kako će se tada ponašati

ipka,dobro je kad znaš da kod nje taj strah postoji,da ti je uopšte rekla..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
SonyEricsson w995
 a ako joj to uskratim naljutice se. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:29:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: drugaricom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.