Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 16:03:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa drogom  (Pročitano 11000 puta)
03. Avg 2014, 01:40:56
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Pozdrav ljudi,
u mom drustvu postoji problem sa drogom (konkretno sa travom).  U pocetku su duvali u minimalnim kolicinama, a sada su u stadijumu da duvaju svaki dan.  Rec je o mojoj glavnoj ekipi (ljudima koje najvise volim).  Ja i jos jedan drugar smo jedini koji ne duvaju, a ima nas 5-6.  On i ja polako ispadamo iz te ekipe jer se jednostavno ne uklapamo zato sto ne duvamo, ne znam da li me razumete. .  U drustvu se stalno prica o travi, dilerima i propratnim stvarima.  Taj njihov porok je dosao do tog stadijuma da vise ne znam kome da se obratim.  Dakle pitanje je sta mi je ciniti. . ? Da li se neko nasao u ovakvoj situaciji ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Ma samo cepaj bre brateee...opušteno...
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Ne pitam u kontekstu da li da pocnem da duvam, nego pitam kako da resim stvar. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
posveti se hriscanstvu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 36.0.1985.125
dok ne počnu da pričaju o slušanju psihodelične muzike pod uv svetlom, dobro je.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
vidi govorim ti kao bratu rođenom, imao sam druga i to najboljeg 8 godina išli u osnovnu svaki dan druženje ali sad ga više nema niti ću ga ikad više videti zbog droge.

Moj ti je predlog ne budi labilan i slab kao ličnost, zacrtaj sebi U GLAVU da nećeš to smeće i boli te kurac za sve istraj, i pokušaj makar samo jednog druga odgovoriti od droge.

A ako neki ostanu tvrdoglavi jbg, pokušo si, i budi sa tim drugom svaki dan eeee samo da znaš šta bi ja uradio da mogu da vratim vreme čak iako sam se sa njim družio svaki dan satima i satima sad bih 24 sata bio sa njim.......

brate veruj mi ne želiš ovu pesmu nikad čuti https://www.youtube.com/watch?v=gssqQyxWcOY zato budi jak i pokušaj makar jednog izvući
« Poslednja izmena: 03. Avg 2014, 02:33:17 od propalitet_1 »
IP sačuvana
social share
zasto tuga zasto bol, kad postoji ALKOHOL ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 36.0.1985.128
prijatelji se menjaju, neka ekipa ti odgovara dugo, ali onda prestane da ti odgovara i to je savrseno normalna stvar

ja sam se vise puta u zivotu udaljila od ekipa ili prijatelja zbog droge ili zato sto su paraziti ili zato sto mi jednostavno nisu odgovarali i uticali negativno na moje raspolozenje ..

ko bi uopste hteo da se krece u krugu gde se konstantno prica o drogama, dilerima itd..  Smile samo budala i besmislene licnosti bez buducnosti.. takvih treba da se klonis

obzirom da ne pusis travu i da ti njihovi razgovori smetaju i dosadni su ti, ti lepo prestani da se javljas i ako te pitaju u kom si fazonu ili ne daj boze pocnu da te prozivaju zbog udaljavanja, samo im kazi da u vam se interesovanja razisla i da te vise ne ispunjava vase druzenje.. ako im nije jasno, neka pitaju u opstini da im objasne zasto niko normalan nece da se druzi sa olosem koji duvaju citav dan

jbg, zivot je pun odluka da nekog eliminises .. navikni se na vreme, ili ces osuditi sebe na bacanje dragocenog vremena na osobe koje ti ni u kom pogledu ne trebaju

sve je to normalno i ucini to sto pre, da se ne bi posle kajao  Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2014, 02:33:06 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Bajka ekipe se menjaju, ako se više ne pronalaziš sa tom ekipom kreni dalje.. A ako su ljudi rešili da vare jedino im možeš pomoći na taj način što ćeš im naći nekog pouzdanog dilera, malo glupo zvuči, ali u suštini tako je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Ma što lažete čoveka!

vajDu bre tebra samo takooo
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Ako je to stvarno preraslo u problem onda je mozda najbolje resenje ovo sto su ti vec rekli tj. da se udaljis od toga. Mlad si, videces kroz zivot da je drustvo dodje i prodje. Odalje se ljudi cas posla i to je neki prirodan proces kroz zivot. Prioriteti se menjaju pa tako i ljudi, ono sto ti danas odgovara sutra nece itd. Tako da, ako vidis da im je prioritet trava, jednostavno se polako udalji od toga. Videces i sam, jedno drustvo prodje, drugo dodje i to je sasvim prirodan proces zivota...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 16:03:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: drogom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.