Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 12:08:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: After Effects error  (Pročitano 1299 puta)
13. Avg 2010, 14:13:36
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG Cookie
Molim Vas za pomoć, ili eventualno da me uputite ko mi može pomoći!
Adobe After Effects CS4 i kada projekat pripremim i odem na Make Movie, on se zaledi na frejmu 600 i napiše ovu grešku:

After Effects error: unable to allocate space for a 8180 x 1915 image buffer
You may be experiencing fragmentation. In the Memory & Multiprocessing Preferences
dialog box, try increasing the RAM to leave for other applications, and selecting
Cash enable the Disk option in the Media & Disk Cache panel.

(7: 66)

Probao sam izbalansirati korištenje RAM-a iz samih preferenci za Memory % Multiprocessing, kao i uključio sam Cash enable the Disk na 2000 mb u folder na disku.

Ako je uzrok ove greške nedostatak RAM memorije, postoji li mogućnost da Windowsi koristi RAM tako da im dodjelim dio diskovnog prostora na disku za tu namjenu?
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
verovatno da postoji ali računaj da će u momentu kad počne da koristi virtuelni ram usporiti jedno milion puta.

nisam radio video editing nikad, ali zašto ne probaš neki drugi program. možda taj tvoj ima neki memory leak.
IP sačuvana
social share
"Život bi bio puno lakši da imamo source code."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Balkan IT magazin

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 498
Zastava Tuzla
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
LG Cookie
Problem rješen!

Za one koji se susreću s istim softverom, napomena da u softveru pritisnete Shift i držite (hold)
otvorite Edit pa Preferences i zadnja opcija Secret (tajna opcija) i treba čekirati opciju da ne javlja te greške.
Nakon ovoga sve radi normalno i više me ne izbacuje, snimljeni fajl se normalno reprodukuje tj nema greški.

@gersh

Koji drugi softver preporučuješ! ja Premiere koristim za video editing a ovaj After Effects za grafiku i animacije.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 13:28:40 od Mc. Blade »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ne znam rekoh ti da se nikad nisam time bavio. mozda se javi neko drugi ko je inace u tim vodama.

al posto sam poveo u tom pravcu pogledaj ovo
IP sačuvana
social share
"Život bi bio puno lakši da imamo source code."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 12:08:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.152 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.