Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 08:17:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uvreda...  (Pročitano 2290 puta)
10. Nov 2012, 21:42:04
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 398
Zastava Сента
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Posto niko nista ne zeli da ucini, ja otvaram temu i tu cu da stavim screen, svako ko nema isto misljenje kao ja neka ne posecuje temu, molim da moderatori takodje zaobidju temu...
Na cq sam dozivela toliko uvreda od strane istih gore pomenutih, da je krajnje vreme da na to skrenem paznju.
Uvrede tipa bolesna osoba nisam videla licno tako da necu da komentarisem...
Ali ovo je videlo bar 100 dostupnih korisnika, i shvatam kao uvredu nacin na koji mi se moderatori obracaju i nacin na koji odgovaraju na poruke na javnom vezane za mene...
Ovim putem molim da se nesto ucini, i da prestane to vredjanje, mene ne zanimaju osobe sa cq, dolazim samo zbog par osoba, i hocu mirno da provedem tih par sati tu...
Hvala na razumevanju...

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora chelavi1 (Vreme: 10. Nov 2012, 21:46:10)
« Poslednja izmena: 10. Nov 2012, 22:09:55 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Oko mene, hiljadu luđaka, što misle da sam laka, da kupe me za piće il dva.
Oko mene, hiljadu kretena, što pored svojih žena, još nešto bi sa strane za čas.
A ja ne dam milo moje, ni blizu da mi priđu, ma budi mi bez brige.
Samo plešem sasvim sama, dok muzika mi svira, i svugdje tarapana, heeej!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia krntija
Ниси скроловала на доле довољно
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung GT-S7580
Који део овде схваташ увредом? Ово за рибетину, то већ смарају, не знају шта да напишу па боље ишта него ништа.

Citat
shvatam kao uvredu nacin na koji mi se moderatori obracaju

Сложио бих се са овим.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.5
mob
Tel.Me Your.Number
Ignoriši.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ok, idemo redom... cak i da zanemarimo cinjenicu da ovde nema uvrede, idemo redom:

Prvobitno ti je Ezel smetala, zato sto si bila ljubomorna na nju posto je neko ko se tebi dopadao u jednom momentu poceo da se kucka sa njom, batalio tebe....
Posle dosta vremena kukanja i pljuvanja po njoj si se preselila na Ivanu i to zato sto ti se svidjao momak s kojim je ona naknadno pocela da se zabavlja. (primetis li obrazac?!)
Nije ti bilo jasno kako je moguce da se neko okrene od tebe i ode kod drugog, i odatle ogromna kolicina besa i ljubomore prema Ivani.
Sve vreme govoris kako je devojka ruzna i kako ti nikako ne ide u glavu da neko napusti tebe zbog nekoga ko tako izgleda.
Nije ti jasno kako neko moze tebe da ignorise zbog druge devojke.
Ona je njega omadjijala.
Ona njime upravlja.
Ona ga ucenjuje.
Pri tom je ona zlo od zene, direktno iz sedmog kruga pakle, izjavila je na javnom da ne voli decu.  Smile
Takodje si pricala okolo kako je do pozicije moderatora dosla preko kreveta... I sve to si ti cula od drugih kojima slepo verujes i to je istina...

Istina je da ti u to zelis da verujes, da projektujes svoje nesigurnosti kroz ovaj kviz i borbu sa vetrenjacama koju ovde vodis.
Da si nesigurna u sebe do te mere da povrsne stvari stavljas u prvi plan.
Gledas sve na poprilicno besmislen nacin.
Ponasas se kao dete, i onda mi sine...ti i jesi dete, koje se tako i ponasa. Razmazeno dete...
Izvini, ali ako si navikla da u tvom okruzenju bude sve po tvome, kroz zivot ces se mnogo puta razocarati.
Lupiti glavom o zid i polupati glavu, a da zid ostane na istom mestu...

Ne, one nisu duzne da ti titraju muda, cak sta vise, njihova je dobra volja sto su ovde, ali imaju puno pravo da te stave na ono mesto koje ti pripada, posto je njihovo da motre na javni i kontrolisu tok diskusije.
Ponekad se pusti malo vise slobode, ponekad ne...To je nasa slobodna procena i ti na to ne mozes da utices.
Tu si da bi se igrala.
Ako ti se ne igra, slobodna si da nadjes neko drugo online mesto, neku drugu zajednicu gde ces pricati svoje price.
Ne, neces promeniti CQ i nacin na koji on funkcionise samo zato sto tebi neko smeta.
Nece se zajednica sa toliko clanova prilagodjavati tebi, vec ces se ti prilagoditi njoj, ili naci drugu zajednicu koja ti vise odgovara.

Dalje:
Kakvo postovanje ocekujes sa njihove strane kada iz dana u dan vodis borbu protiv njih, i to javno, ne krijuci se.
Pri tom cu ti ja licno reci da sve cetiri moderatorke zajedno o tebi nisu rekle ruznih reci koliko ti kazes za jednu od njih.

Ne, ne kazem da su idealne.
I njima proradi sujeta, i inat, sto je sasvim normalno, i one su od krvi i mesa.
I one odreaguju ponekad onako kako ne bi trebale.
Stojim iza toga da grese, kao i svi mi.
Da li su do sada opomenute za te greske...jesu.
Da li ce ih opet praviti...hoce.
Da li je to prihvatljivo...jeste.

Zanimljiva je i cinjenica da 20 dana nisi odigrala ni jedni igru.
Nikako.
Ni takmicarsku.
Ni duel.
Ni prijateljsku...
Sta to govori: dolazis na javni da bi caskala i kuckala se.
Iskreno misljenje?
Za to postoje i bolje aplikacije od javnog na kvizu...

PS: nemoj da mislis da od tebe pravim losu stranu, samo ti sad prezentujem da ta tvoja prica ima i drugu stranu medalje, ali ti to naravno neces prihvatiti...
Tebi je i dalje strasno da se nekome svidi devoja zbog mnogih stvari koje nisu povrsne kao fizicki izgled.
Tebi je...ma..trosim slova za dzabe.
Ti si u svom svetu u pravu sta god ti ja rekao.

Ziva bila  Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2012, 04:35:31 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Jbt materijala za Spansku seriju koliko os.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

...al ko sem Boga zna odakle to i kako dođe!

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 415
Zastava Humska 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung A5 2017
Poruka korisnika Centar Paznje je obrisana zbog offtopic-a.
IP sačuvana
social share
...sreća prati hrabre!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Stajem potpuno uz MK, devojka je potpuno neshvacena u ovom vasem svetu koji ste vi kreirali i atmosferu samo vama znanu.  Svi smo nekad u zivotu bili u takvoj prilici.  To sto svako od vas ima po 4 drvena advokata u vidu admina, modova i vama uticajnih licnosti je vas problem.  To da li ce neko ovde da dolazi da igra, da se dopisuje sa bratom sestrom ili prijateljem nije nadleznost admina, tako da jos i to nam ogranicite pa vam niko nece ni dolaziti.  Ako pretera na javnom, postoji sankcionisanje, a vi uvek zaboravite to, nego vam je nesto sesto na umu.  I da je lagala, kao sto nije, u svakoj lazi ima malo istine, a svi ce shvatiti gde je ona. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Rekla je sta je imala...poruka je direktno i vrlo jasno upucena. Ko je prihvati prihvati ko nece vozdra.
Da ne bi sada svako pojedinacno ovde belebetao "ja sam na ovoj strani ili onoj strani" jer nas u sustini ne zanimaju necija licna misljenja tema ide pod lock.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 08:17:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.