Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 17:27:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povezati PC i TV preko HDMI  (Pročitano 882 puta)
29. Mar 2014, 23:26:19
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Ljudi, ocajan sam. Vec 3 dana pokusavam da resim ovaj problem i nema sanse, sve sam probao. Imam AMD Radeon HD 6570 graficku karticu i Windows 7, i LG televizor. Na grafickoj pozadi imam VGA, HDMI i DVI izlaz, a na TV-u takodje imam HDMI prikljucak. Kupio sam HDMI kabl, povezao PC i TV i nista se apsolutno ne desava. PC uopste ne prepoznaje da se nesto desilo, kao ni TV.

Posle dugo kopanja i trazenja po netu, kupio sam DVI to HDMI adapter, tj. adapter koji se ubacuje u DVI slot na grafickoj, pa u njega ide HDMI i povezao sa TV-om. I radi, radi odlicno. Ali je fora sto nemam zvuk jer DVI ne prenosi zvuk. A i frustrira me jako da HDMI port nece da mi radi, nego moram da premoscujem ovako.

Ima li neko ideju sta bi to moglo da bude?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 12.15
mob
Samsung SGH-E630
Instaliraj drajver koji si dobio na CD-u ako nisi, bez obzira što Win 7 navodno ima drajver
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Linux
Browser
Chrome 11.0.696.34
Instaliraj drajver koji si dobio na CD-u ako nisi, bez obzira što Win 7 navodno ima drajver

A zatim u propertis podesi odnos monitora 1 i 2 .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Instalirao sam sve nove drajvere. Nemam CD, ali sam nasao na sajtu AMD ceo paket najnovijih drajvera i instalirao ih, ali i dalje nema nikakve promene. Jednostavno PC ne prepoznaje da je ista ukljuceno u HDMI. Da li je moguce da mi HDMI port nije aktivan, pa da treba da ga aktiviram nekako?

Mozda je beznacajno, ali kada udjem u audio playback devices za AMD HDMI Output pise da je Not plugged in.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
U tom paketu drajvera je i najnoviji AMD Catalyst Control Center i svi drajveri.

Driver Packaging Version   13.251-131206a-166389C-ATI
Catalyst Version   13.12
Provider   Advanced Micro Devices, Inc.
2D Driver Version   8.01.01.1360
2D Driver File Path   /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
Direct3D Version   9.14.10.01001
OpenGL Version   6.14.10.12618
AMD Catalyst Control Center Version   2013.1206.1603.28764

Graphics Card Manufacturer   Powered by AMD
Graphics Chipset   AMD Radeon HD 6570
Device ID   6759
Vendor ID   1002
Subsystem ID   E193
Subsystem Vendor ID   174B
Graphics Bus Capability   PCI Express 2.0
Maximum Bus Setting   PCI Express 2.0 x16
BIOS Version   013.012.000.008
BIOS Part Number   113-1E193800-001
BIOS Date   2011/05/16
Memory Size   1024 MB
Memory Type   DDR3
Core Clock in MHz   650 MHz
Memory Clock in MHz   800 MHz
Total Memory Bandwidth in GByte/s   25,6 GByte/s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
LG Nexus 5
AMD ima problem odavno sa HDMI outputom, ako si probao reinstalaciju CCC-a, najnovije drajvere stavio i dalje ti ne radi, probaj sledece:

- Kada odes na to prozorce gde ti pise da HDMI not plugged in, iskljuci HDMI pa ga ponovo ukljuci i vidi da li to pomaze;
- Vidi da li postoji mogucnost na LG televizoru da izaberes PC mode ili tako nesto, ne secam se kako se zove.
- Probaj sa ati beta drajverima http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia E71
Jel ideš na "Screen resulution" pa tamo na "detect" i "identify" ?  Kad ubodeš kabal restartuj računar... Ja imam amd4350 i hdmi radi odlično...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
AMD ima problem odavno sa HDMI outputom, ako si probao reinstalaciju CCC-a, najnovije drajvere stavio i dalje ti ne radi, probaj sledece:

- Kada odes na to prozorce gde ti pise da HDMI not plugged in, iskljuci HDMI pa ga ponovo ukljuci i vidi da li to pomaze;
- Vidi da li postoji mogucnost na LG televizoru da izaberes PC mode ili tako nesto, ne secam se kako se zove.
- Probaj sa ati beta drajverima http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

Pokusao sam prve dve stvari i nije se nista promenilo, ali je treca upalila Smile. Hvala ti puno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 17:27:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.15 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.