Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa boot-om XP-a  (Pročitano 1668 puta)
30. Okt 2004, 19:54:05
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Kod caleta na kompjuteru, crkao je hard, treci po redu u roku od godinu dana, maxtor 40 gb. Ceo grad sam presao i jedva nasao nekoga ko ima nesto osim maxtor-a, a to je WD.

Medjutim, ono sto sam hteo da pitam, nema veze sa tim. Smiley Radi se o sledecem. Namestio sam sistem is ve lepo radi, medjutim desava se nesto sto se pre nije desavalo. Naime kada se ukljuci komp prodje onaj pocetni screen i onda kada treba da pocne da se ucitava windows, pojavi se crni ekran koji tako stoji ravno 30 sekundi. Tom prilikom hard miruje, tako da deluje kao da je komp ugasen. Onda odjednom pocne ucitavanje os-a i ucita se veoma brzo, odnosno normalnom brzinom i dalje sve radi lepo. U cemu je problem sa ovime?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Jel imaš više operativnih sistem ili samo jedan .. 30 sec. traje opcija za izbor OS'a ako imaš više njih instalirano .. moguće je i do mrežne kartice da je problem ako je imaš u kompu ..

odeš u system properties .. pa startup i recovery (settings) .. videćeš tamo opcije za vremensko podešavanje pri odabiru OS'a ili nekih od opcija popravke systema ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Imam samo jedan operativni sistem. Dobra je to ideja, nisam se toga setio, medjutim nije to u pitanju. Stavio sam sada preventivno sve na 0 i opet ista stvar. Stoji crni ekran 30 sekundi, a onda krene windows da se ucitava is ve ide dalje kako treba. Sta to moze da bude?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Citat: SVITAC
... moguće je i do mrežne kartice da je problem ako je imaš u kompu ..

dakle BH, jel imas mreznu? I eventualno LAN?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Imam mreznu i umrezen je taj caletov komp sa mojim kompom. Cekam dalja uputstva. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Detektovanje mreže je verovatno uzrok sporijem učitavanju operativnog systema ..
nije mi poznato da li je moguće ubrzati proces detektovanja .. sem isključivanja same mreže što u oovm slučaju nije poželjno ..

Koja je mreža u pitanju ?
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
To je definitivno problem... ja se secam kad sam na win98 ubacio mreznu i podesio LAN a ono horor kako se sporo podize! I mislim da za to nema resenja, mada to vremenom dok se, tako reci "ne razradi" Smiley ... onada posle ide malo brze Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
PA da li citate vi uopste moje postove? Jesam lepo napisao da je sve isto, samo njega nema? Smiley Znaci sve je isto kao i pre, samo je promenjen hard. Znaci ista mrezna, integrisana na ploci asus a7v8x-x kao i kod mene i sve je radilo ok do sada, a sada odjednom se desava taj problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Citat: Bad Habbit
Kod caleta na kompjuteru, crkao je hard, treci po redu u roku od godinu dana, maxtor 40 gb. Ceo grad sam presao i jedva nasao nekoga ko ima nesto osim maxtor-a, a to je WD.
Medjutim, ono sto sam hteo da pitam, nema veze sa tim.

Pogledaj koji su ti resursi sve pokrenuti ..  task managery ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ne znam na sta mislis? Ako mislis na msconfig, to sam gledao, ali to nema veze sa time, zato sto nije rec u sporom ulasku u windows, nego o sporom zapocinajnju pokretanja windows-a. Znaci kada ukljucim komp, onda stoji taj crni ekran 30 s i onda pocne tek da se ucitava windows.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: boot-om

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.