Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 03:26:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dodatne aktivnosti uz Avast Free  (Pročitano 4737 puta)
19. Avg 2016, 19:53:46
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
VIP VIBE C
Prilikom skekiranja sa avast free u perfonansama sam dobio da trebaju da se optimizuju, i jedno od onoga što treba srediti je dato na slici. Pitanje je kako, jer tab reši sve traži plaćanje, što je vrlooooo teško.

Uostalom, uopšte me interesuje šta mu je to apps, vrlo često se sada susrećem sa tim pojmom, izgleda da imi je to nešto novo.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zalen sie, bitte.jpg
(105.42 KB, 1280x768)
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Углавном, ти антивирусни програми су ти чисто продавање магле. Компјутер, односно програм, нема свест о свом постојању, не уме да размишља а програмиран је тако да нађе и најмању грешку у себи. Отклањањем апсолутно свих грешака би компјутер себе довео до савршенства, а сви знамо да је то немогуће јер савршенство не постоји.

Углавном, плаћањем тих антивирус програма ти је исто као да плаћаш курс "Како смувати девојку". Дакле, то је нешто што те нико не може научити и нешто због чега мораш да уђеш у суштину, а то можеш једино с годинама - искуством.

Компјутер  је направљен од стране човека и користе га људи, тако да у себи мора да саджи и одређене грешке. Решавање свих тих грешака је узалудан посао јер ћеш увек наилазити на нове.
Тако да је најбоље да решаваш само оне које ти праве неки већи проблем.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Citat
Углавном, ти антивирусни програми су ти чисто продавање магле.
Мислио си на клинере?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Штагод... ипак мораш да признаш да имам поенту Smiley
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Да, ако говоримо о андроиду.  Smile На вину већина  бесплатних завршава посо, заједно са адблокером на претраживачу. А ови клинери и остале глупости што трпају данас нећу ни да спомињем.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
VIP VIBE C
Ne bi se ja obraćao da nemam problem. Juče popodne mi je srušio legion i nisam mogao da se konektujem ponovo. Probam sajt battle.net neće da učita. Probam speedtest.net, kažem možda je do Blizzarda, nije hteo da učita dok ja nisam išao na "x". Zovem provajdera, kažu kod njih je sve OK, ali su uradili restart modema kod njih. Ništa nije pomoglo, ajde da probam antivirusni, stara verzija programa, definicija ok.Kao sam ga ažuriraio, da je bar jedno 3 puta tražio da pređem na premium. Uradim test sa malware-bytes, u heridističkojj kontroli je našao 51 nepotreban fajl. Očistim ja to, a onda je legion proradio. Ostavio sam, da me bog pita zašto, uključen računar preko noći, igrao sam negde do 4, sada opet neće da učita, avast kaže da je stara verzija, uradim upgrade, restartujem na start dugme windows kada ga je podigao zamrznuto, neće ništa da pokrene, morao sam na dugme restart. Sada je otvorio google, odmah pišem ovo, hteo bih ipak da očistim to što je avast prijavio. Junk files, brišem manuelno preko Nero-a, ili idem disk-clean up, ali ovo adds stvarno ne znam kako.

Neka sugestija? Da, zabojavih, bez ikakvog plaćanja. Da imam para kupio bi ja Nod32 licencu, imao sam nekad, prezadovoljan sam bio.
« Poslednja izmena: 20. Avg 2016, 11:36:27 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ok, idemo redom...
Iako su antivirus programi u pojedinim situacijama sposobni da sa svojim drajverima naprave sranje, u vecini slucajeva instaliras i koristis AV program bez ikakvih problema, i osim sto ponekad mozes sam kroz podesavanja firewall-a da napravis karambol...oni rade po ustaljenom principu pregledanja celog tvog sistema i trazenja fajlova za koje imaju definicije, i koje treba ocistiti jer su malware.

Avast free je sasvim dovoljan, i bez dodatnih opcija, one samo opterecuju sistem, a ne koristis ih, jer su prmium feaures.

Mozes da platis i da ih koristis, ali su to dodaci koji nisu obavezni.
Cleaner, booster, optimizer i ostala trla baba lan sranja su u vecini nepotrebne opcije.
Ako ti sistem sporo radi, to je u velikoj vecini slucajeva nesto sto se najlakse resava hardverski, a ne softverski.

E sad...ona slika koju si postavio, avast ti je rekao da imas par aplikacija koje ti se dizu sa sistemom, a koje nisu potrebne i obavezne za rad sistema, niti samih tih aplikacija, i mozes i ne moras da ih uklonis iz startup-a.
Iste te aplikacije mozes da ugasis kroz sam win ili neku trecu, free aplikaciju, u zavisnosti kako je tabi lakse.
Sve u svemu, neces dobiti nikakvo vidno poboljsanje u performansama, tako da nema potrebe da placas avastu ista dodatno.

Aplikacija koje ti je sasvim dovoljna za ciscenje temp fajlova na racunaru, i koja moze da ti resi gasenje startup procesa vrlo lagano je CCleaner.
Free ja, i nema potrebe da placas nesto drugo.
Iz avasta ukloni sve featur-e koje ne koristis.

To sto ti je avast prijavio nema nikakve veze sa ovim drugim problemom...

Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
VIP VIBE C
Ok. Hvala

A ovo? Jer je isto nebitno jer u septembru predviđam definitivni prelazak na Windows7. TV kartica zbog koje sam se vratio na XP, često crashuje, a i ne mogu da nađem video-rekorder sa EP brzinom, pa verovatno ću odustati za sada od tog posla.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

a ovo.jpg
(108.71 KB, 1280x768)
« Poslednja izmena: 20. Avg 2016, 13:15:03 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
Nokia 6630, valjda
Lepo druze skini avast i stavi 360 Total Security

Preskochi 7 i idi odmah na 8.1 ili 10
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 03:26:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.214 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.