Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 12:47:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ako kupim SSD.....  (Pročitano 1291 puta)
17. Jul 2012, 17:03:51
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
ili još bollje ,ako ga uspem dobiti na poklon,šta sa njim dobijam....
kažu da je brz??? a za šta???
da li mogu da brže skidam videa ,recimo sa you tube, ili šta već Smile

da nije smešno bilo bi veselo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
ja mislim da ako stavis sistem na njega da ce se brze podizati i brze kopirati fajlove i jos stosta ali ja nisam strucnjak
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
SSD kao sistemski disk utice na ponasanje i rad samog sistema.
Sistem se brze dize, brze se upisuju podaci na disk, sistem brze cita podatke sa diska.
Ono sto ti je nekada trajalo par minuta ces sa SSD diskom zavrsavati mnoogo brze.
Sa tim sto u slucaju da imas stariju masinu i samo ubacujes SSD, nemoj ocekivati cuda.
On je samo jedna komponenta i da bi radio punim kapacitetom potrebno je da imas iole dobru plocu, procesor i memoriju.
Ako ga stavis na neku kantu, sa 512mb RAM-a i slabim procesorom...neces nista postici
Banalan primer- od pritiska na restart dugme, do dizanja sistema i pokretanja svih startup programa, otvaranja mozile, winampa, ucitavanja sajta... ne treba mi vise od minut i po.
Na zalos neces moci brze da skidas stvari sa neta i da gledas klipove na YT posto to direktno zavisi od brzine protoka koji imas.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2012, 17:55:42 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
SSD kao sistemski disk utice na ponasanje i rad samog sistema.
Sistem se brze dize, brze se upisuju podaci na disk, sistem brze cita podatke sa diska.
Ono sto ti je nekada trajalo par minuta ces sa SSD diskom zavrsavati mnoogo brze.
Sa tim sto u slucaju da imas stariju masinu i samo ubacujes SSD, nemoj ocekivati cuda.
On je samo jedna komponenta i da bi radio punim kapacitetom potrebno je da imas iole dobru plocu, procesor i memoriju.
Ako ga stavis na neku kantu, sa 512mb RAM-a i slabim procesorom...neces nista postici
Banalan primer- od pritiska na restart dugme, do dizanja sistema i pokretanja svih startup programa, otvaranja mozile, winampa, ucitavanja sajta... ne treba mi vise od minut i po.
Na zalos neces moci brze da skidas stvari sa neta i da gledas klipove na YT posto to direktno zavisi od brzine protoka koji imas.
a tako Smile....hvala ti Smile ipak sam razumela da je to super stvar za imati u mašini a imam ja dobro sve nabrojano.....tnx Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
HTC 
Ja sam stavio Intelov SSD 40gb na Fujitsu-Siemens Amilo Pa1510
XP sp3 1GB rama i mogu ti reci da radi kao satic.

Za moju zenu extra, bolji joj ne treba.

SSD sluzi iskljucivo kao sistemski HDD i ne deli se na particije. U mom slucaju to je jedini disk na tom laptopu.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2012, 20:44:07 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Sa ozirom da imas racunar koji ce to ispratiti, onda ces poboljsanje osetiti vec po dizanju sistema.  Smile

A da se razumemo...poklonu se u zube ne gleda  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 12:47:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: disk kupim SSD

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.