Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem povezivanja I-Kom digitalne sa tv karticom...  (Pročitano 2813 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
SonyEricsson k800i
zenski su... lose je slikano...

pa sumljao sam i nasao drugi kablic i isto...

jedino mi se vrti po glavi da tv kartica nesto nije ok

ali analogno sve sljaka kako treba...

dal ima neko podesavanje ???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Aha, zenski, ok.

Sto se podesavanja tice. Jedino ovo. Prebaci u programu da je ulaz CVBS. Zatim klikni na podesavanja, onaj kljuc. U tom prozoru Na skroz gore levo, prvu ikonicu. Zatim desno dole, na Video standard. Promeni na PAL ako stoji NTSC.

Ako opet ne valja, ko zna da li je drugi kablic dobro povezan. Desavalo mi se da su kinezi na nekim izobrnuli i eto pakost. Da bi bio skroz siguran da nije do kablica, vec da mozda kartica nesto zeza odradi ovo.

Uzmi 2 zicke, duzine za komotan rad. 15-20 cm. Skini izolaciju na svim krajevima. Zatim jednu ( crveno ) obmotaj oko dela na cincu koji viri. Drugi kraj ubori na karticu u skroz desnu rupicu u trecem redu gledano otpozadi na karticu. Znaci stanes iza komp-a i taj pogled na karticu.

Drugu zicku ( plavu ), obmotaj oko onog velikog prstena na cincu a drugi kraj ubodi izmedju plasticnog dela i metalnog na kartici.

Ako imas dobru sliku, bacaj kablove. Ako je opet losa, ne otkacinji sve to vec u podesavanju prebaci opet na PAL Video standard ako se vratio na NTSC.

Obrati paznju da se zicke ne dodiruju negde. Da nemas kratku vezu, kratak spoj.

Ako ni tada nece da radi lepo, onda jbg vec sumnja pada na karticu ako vec na isti takav ulaz na TV imas dobru sliku.

Da bi definitifno bio siguran da je kartica, nadji kablic Cinc/S video. Pa iKom cinc u njega a drugi kraj u s kablic za karticu. Prebaci u programu da je S video. Tako bar probas i drugu mogucnost za ulaz u karticu.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-1.jpg
(35.01 KB, 861x450)
« Poslednja izmena: 17. Jan 2012, 13:45:04 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
SonyEricsson k800i
 Smile Smile Smile Smile Smile

ladno je do podesavanja...

bilo mi je na ntsc....

hvala kralju puno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Ziv bio. Sa srecom se sluzio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Lopkoim,

Imam tv karticu kao ti i takodje zelim da je spojim sa digitalnom kablovskom.   Najlepse te molim da mi kazes kako se zove taj kabl, kako bih mogla da ga kupim u prodavnici.   Probala sam nekoliko kablova ali nisam nista uspela :(

Hvala ti unapred!

Ljubica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.