Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Jul 2025, 08:14:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "freeze" problem sa pc-om  (Pročitano 1415 puta)
11. Avg 2013, 18:11:04
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Prije svega lijep pozdrav i unaprijed se zahvaljujem svima koji mi pomognu na bilo koji način jer kad se zadam pisat mogu zaboravit . Dakle ovako, prije nekih godinu dana svašta mi se dešavalo, čudno, sa računarom. Prvo počeli crkavat ram pločice, pa onda grafičke kartice, pa HDD-ovi, pa slotovi [PCI većinom, 1 je crkao za ram] imam neku stariju ploču i znam da je velika vjerovatnoća da je kvar na njoj, procesor i napajanje su isto loši ali ostavimo sad to po strani. Dakle, zadnji "crknuti" slučaj sam imao sa grafičkom karticom i tako da me to natjeralo da kupim novu graf. kartu tj ATI Radeon 3650HD koja koliko znam zahtjeva 350W napajanje, 5-10 dana nakon sam je ubacio u računar sve je extra radilo dok nisam instalirao neku NBA. Prilikom igranja iste računar samo odjednom zakuje i prestane radit. Jedini način da ga osposobim ponovo za rad je da ga izštekam iz struje pa ponovo pokrenem. Dakle samo se zaledi i neće da makne. Dalje, to se dešavalo par puta jer sam mislio da trebam malo smanjiti detalje igre jer sam bio stavio sve na HIGH ali onda još gore, dođe do "wellcome" faze dok se pali comp i to bi bilo to, sad tu zaledi. Ali nađem u kući neku grafičku PCI slot, i pokušam ubacit nju i radi sve normalno ali se čak i sa njom znalo dešavat da dođe do istog problema. Onda pomislim možda je neki virus, uzmem XP ponovo nabacim i radilo je sve fine dok nisam držao comp upaljen neko vrijeme. gledao sam ovo za kondenz. sve je ok i tako te neke stvari. pa ako neko zna u čemu je problem bio bih zahvalan još jednom . dakle imam max podešavanja za ovu ploču koja sam nedavno kupio stoga nisam u mogućnosti da sad ponovno kupujem novi comp pa bi više volio da ovo popravim do daljnjeg. Hvala. Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 41
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
meni je komp zamrzavao kad sam prvi put instalirala windows 7 sa XP, ali bas svaki put...S obzirom da je bio pod garancijom, odnela sam ga, da bi se ispostavilo da kod njih normalno radi... Problem je bio, ni manje ni vise nego u kablu koji spaja racunar i struju... Dobila sam neki po njihovim recima ''kvalitetniji'' i od tad nemam problema. Instalirala sam cak  i osmicu, najnovije igrice savrseno rade...Ali.... posle toga mi je (mozda godinu dana kasnije) otisla maticna ploca i graficka, nakon sto sam ti, jedno vreme, malo vise opterecivala racunar zahtevnim programima... Pre toga je (pre cetiri godine, tj odmah na pocetku, kako sam kupila komp) crkavala maticna ploca jos dva puta, da bi mi u servisu rekli da nije bila odgovarajuca za tada bas jaku konfiguraciju.. Nesto ti ne stima u kucistu, moguce je da se graficka pregrejava...Kakvo ti je hladjenje, jel si merio temperature?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple 13pro
raskaci sve preiferije, proveri temperaturu grafike, procesora, istestiraj ram imas test za ram u hirensu
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Sony Z5
Koje ti je napajanje? Napocetku sam prvo pomislio da je grafika al posto ti spomenu da iisto se desava i sa drugom.Ja mislim da je do napajanja da gubi voltazu,zbog cega su ti pocrkale stare komponente.i ja sam imao neki bluestar napajanje od 450w (KINEZ!) i spalio dve graficke,pa sam otisao i kupio kvalitetno napajanje ThermalTake 650W smart sa nizom sigurnosnih karakteristike pa se ne moram vise bojati da ce mi neko napajanje podgrijati ostale komponente,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.62
mob
SonyEricsson T630
procesor pregrijavanje ili graficka crkava.
nista drugo
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Jul 2025, 08:14:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: quot freeze

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.221 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.