Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Dec 2024, 03:21:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Probelem sa integrisanom zvucnom  (Pročitano 946 puta)
01. Maj 2011, 15:16:05
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Maticna ploca je gigabyte ga-m56s-s3  i problem je nastao kad sam na sveze instalirani windows xp ubacio cd za maticnu na kome se nalaze i drajveri za zvucnu i stavi da instalira sve drajvere. Posto je komp nesto zabagovao morao sam da ga restartujem i nakon toga mi je ponudio da sam pronoadje drajvere za zvucnu na sta sam ja pristao i on istalirao neke ATI-jeve drajvere za zvuk. Ja sam pokusao njih da uklonim i uklonio sve ikonice u device menageru sem te na kojoj je ati. Pokuso sam iz safe moda, da updejtujem nista mi ne prihvata. Ponasa se tako kao da ne postoji zuvcna i da je sa drajverima sve u redu, u biosu je ukljucena zvucna jer postoji mogucnost da nekako resim taj probelm a de ne rusim ponovo sistem jer sam ga taman sredio kako treba?
Zaboravih da kazem da drajvere koje skinem sa interneta za zvuk i ove koje imam na originalnom cd-u pocne da instalira i na kraju pukne instalacija kao da nisu odgovarajuci.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(120.21 KB, 1440x874)
untitled2.JPG
(34.85 KB, 720x455)
untitled.JPG
(120.21 KB, 1440x874)
« Poslednja izmena: 01. Maj 2011, 15:20:41 od mcbojan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Maticna ploca je gigabyte ga-m56s-s3  i problem je nastao kad sam na sveze instalirani windows xp ubacio cd za maticnu na kome se nalaze i drajveri za zvucnu i stavi da instalira sve drajvere. Posto je komp nesto zabagovao morao sam da ga restartujem i nakon toga mi je ponudio da sam pronoadje drajvere za zvucnu na sta sam ja pristao i on istalirao neke ATI-jeve drajvere za zvuk. Ja sam pokusao njih da uklonim i uklonio sve ikonice u device menageru sem te na kojoj je ati. Pokuso sam iz safe moda, da updejtujem nista mi ne prihvata. Ponasa se tako kao da ne postoji zuvcna i da je sa drajverima sve u redu, u biosu je ukljucena zvucna jer postoji mogucnost da nekako resim taj probelm a de ne rusim ponovo sistem jer sam ga taman sredio kako treba?
Zaboravih da kazem da drajvere koje skinem sa interneta za zvuk i ove koje imam na originalnom cd-u pocne da instalira i na kraju pukne instalacija kao da nisu odgovarajuci.
A jesi li probao prvo da obrises taj vec instalirani driver pa onda da inst. najnoviji sa sajta?
I kako si sredio komp a driver ti nije u redu...valjda prvo sredis sve driver-e pa onda sredjujes dalje...?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
A jesi li probao prvo da obrises taj vec instalirani driver pa onda da inst. najnoviji sa sajta?
I kako si sredio komp a driver ti nije u redu...valjda prvo sredis sve driver-e pa onda sredjujes dalje...?   Smile

Drajver nisam instalirao jer od pocetka nece da ga prihvate jer sam iso na automatsko trazenje drajvera na sta je on pokupio nesto bezveze i sad nemogu to da izbrisem. Brisao sam drajvere za graficku,cipset i kad i nista nije pomoglo. Sto se tice tvoje konstatacije znam sta se prvo sredjuje ali kad to nisam sredio onda sam krenuo ostale stvar u nadi da cu kasnije da taj problem resim jer mi zvuk nije toliko bitan na racunaru ali zatreba ponekad. Jel zna neko neki softwer koji moze da mi pomogne ili kako da rucno uklonim te drajvere i kako da nateram racunar da prepozna tu zvucnu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung L700
instaliraj onaj univerzalni realtek meni na svim kompovima uspeva
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Imao sam sličan problem i jedino što mi je pomoglo bila je ponovna instalacija sistema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Dec 2024, 03:21:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.213 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.