imam pes5 igrao sam ga par dana i odjednom je zablokirao. Izbrisem ga, ponovno instaliram i opet isto. Kupim novi dvd instaliram i treci put isto. podesim sve opcije za igru i kad krenem da igram zablokira na učitavanju. Sta uraditi???
ne verujem da postoji neka caka, a ako postoji verovatno je sj**ana do zla boga... Najbolje je da formatiraš disk jer ti se verovatno nešto od trenutnih programa i aplikacija "potire" pa dovodi komp do zabune... Meni jedno vreme nije radio LAN, sve sam pokušao i ništa... kad sam formatirao radi kao munja...
Hmmm... imam na disku stvari koje su mi važne i još dosta dobrih igara od kojih nemam više diskove. Ko će to presnimiti sve.... Baš mi maloprije frend kaže da se i njemu isto događalo i proradilo samo od sebe. Sad mu opet ne radi. P.S. čuo sam da na Konamijevoj stranici ima kao neka zakrpa za tu grešku, ali japanski jezik i pismo mi ne ide baš....
ma samo prebacis muziku i savove od igara,na jedno dva dvd-ja,zapises sta si sve imao na kompu od programa i onda to download-ujes kada formatiras disk.Piece of cake