Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 22:36:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2014  (Pročitano 32801 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Probao demo fife i pes mi je, ipak, bolji. Bolja kretnja igraca, realnije trce, ne izgledaju kao da se klizaju, bolja grafika, vise komandi.

a? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Nokia 5800 express mus
?

Ja sam igrao na TV,Full hd,povezano sa hdmi,102cm,grafika je najbolje uradjena u nekom fudbalu. Pre svega osvetljenje,donosi savrsenstvo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
I ja sam igrao na Full HD TV-u i sony 3 konzoli. I jednu i drugu igricu. Kad upalis PES posle Fife izgleda ti kao da si usao u drugu dimenziju, ona trava na terenu izgleda kao da je parket. Mozda sam ja lud al nije i ostalih 5 ljudi koji su sedeli sa mnom dok smo pikali.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 5800 express mus
Ja ne znam kako,ja sam na xbox-u,kad budem isao kod ortaka,slikacu. Bukvalno savrsena.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
HTC m9
nez sad nisam probavao fifu al znam sto jest jest fifia je uvijek imala bolju grafiku al samo to i nista vise  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.66
Fifa definitivno ima bolju grafiku, juce smo bas par prijatelja i ja pikali FIFU i kasnije upalimo malo PES i bukvalno smo ga ugasili nakon 10min. Smesno izgleda posle FIFE i mnogo vestacki, plus da ne pricam o gejmpleju(da me ne bi napali opet slepi fanovi PES-a). Igrali smo na PS3 na full hd led televizoru. Trava na PESu izgleda mnogo plasticno i ako neki parket, lus celokupan dojam nije bas realistican, od kretnje igraca preko same grafike. Ovaj PES mozda jeste dobra osnova za neke buduce koji budu izlazili zbog nekih pozitivnih promena koje su uveli(minus brdo bagova i losih stvari), ali sada igrica kao igrica je jako losa i nerealna. Ukoliko nastave i ubuduce da prave svake godine novi endzin i da menjaju u potpunosti gejmplej, a ne budu unapredjivali samo predhodni ode PES potpuno u zaborav. Realno poslednjih godina jedino sto ga drzi je nostalgija igraca. Prvi ja svake godine ga skinem cim izadje(i ako ga ne igram vec 4-5 godina, jer sam presao na FIFU) u nadi da su konacno napravili posle PES6 dobar fudbal, ali svake godine me razocaraju. Definitivno su izgubli u KONAMIJU kompas i lutaju i ne znaju sta da rade. Ponavljam treba da uzmu ovaj sad PES kao osnovu za buduce, ali da poprave mnogo mnogo toga i mozda kroz 1-2 god PES opet bude licio na nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
sta su nam ovo uradili sa igricom?

ovo ne moze da se igra, kakvo govno ne verujem..

je l' moze neko da mi kaze sto ne mogu da menjam igrace na analog kad izvodim prekid (kom igracu hocu da dodam)? kako da dam kratak pas sa golmanom a ne da je ispucavam svaki put? i kako da iskljucim ono sranje kad izvodim prekid, putanju lopte?

jednu partiju sam odigrao i smucilo mi se
« Poslednja izmena: 03. Okt 2013, 11:19:27 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
sila od igrice. danas sam piko sa ortakom 4 sata. treba se samo navici. nije vise primitivno i jednostavno da je samo dovoljno da odaberes stranu i drzis brzo trcanje. ponasanje igraca mi se dosta svidja, realnije je dosta. mane su grrafika terena, golmani i to je to. ja sam prezadovoljan. kapiram da ima dosta vas kome se ne svidja ali sta je tu je, uvek mozete da pikate trinaesticu ili fifu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
HTC m9
ja mislim da su to oni ljudi koji su navikli na stari sistem pa im se ne svidja prelazak na novi pa zato pljuju sve posle pes6
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 22:36:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.